borris_ Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Ovo bi i sada pikao Ovo je prva igra koju sam igrao. Donio drug iz Kanade (ne sjecam se vise godine ali je bilo daaaaavno). Ova mi je bila medju drazim (nisam imao kuci nego isli vani da igramo zahvaljujuci stancovanjem) Edited April 10, 2015 by borris_
Hamlet Strašni Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 To se valjda zvalo Aztec Challenge, ili slično. Niko Space Invaders da pomene: Montezuma's revenge Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Anonymous Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Ovo bi i sada pikao Pong. :) To je prva igra koja se kod nas pojavila i zvala se 'TV igra'. Čitavo bogatstvo sam ostavio u rupi kod Bezistana zbog nje. Onda su mi roditelji kupili tu napravu za TV da uštede. Edited April 10, 2015 by Anonymous
Parsons Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Ovo je prva igra koju sam igrao. Donio drug iz Kanade (ne sjecam se vise godine ali je bilo daaaaavno). Ova mi je bila medju drazim (nisam imao kuci nego isli vani da igramo zahvaljujuci stancovanjem) i dan danas imam u glavi zvuk smrtonosnog federa sto ga donkey kong baca na maria na trecem nivou (onom sa liftovima)
Tihajeza Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Setila se još jedne sa commodora: Hunchback: mislim da ovaj nivo nismo nikad uspeli da rešimo i da je tu bio kraj igranja (a nije bilo foruma i youtuba da vidmo)
barfly Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Jazz Jackrabbit Duke Nukem 3D A uz ovo se nije spavalo noću. I danas volim da odigram partiju na multiplayeru.
jms_uk Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 ZX Spektrum, naravno. Drndanje dzojstika na Dekatlonu, naravno Jet Set Willy i Manic Miner... od tekstualnih avantura, cepao se "Hobit", uz pomoc recnika naravno, Uz ove, najvise i Chuckie Egg Kod drugara iz osnovne koji je imao C64 - Outrun Kod nekih rodjaka koji su kasnije imali Amigu 500 - Lemmings Na PC-ju - prvi Prince of Persia Ne mogu da nadjem isti screengrab, jer je taj komp imao crno/narandzasti monitor - Hercules graficka IIRC Kasnije, vec pomenuta The Incredible Machine
Lord Stef Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Zbog ovog se i dalje ponekad cimnem levom nogom u snu. Kakav je to izvor frustracija bio, lele majko...
precog Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) sveto trojstvo debeljka. Edited April 10, 2015 by precog
Miralem Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 sveto trojstvo debeljka. kurac si ti ovo igrao kad ni pong ne mozes da razumes.
ToniAdams Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 igro je kod babe na selu. uostalom, i majmuni citaju filosofiju ali je ne razumeju.
Recommended Posts