April 10, 20159 yr Ovo bi i sada pikao Ovo je prva igra koju sam igrao. Donio drug iz Kanade (ne sjecam se vise godine ali je bilo daaaaavno). Ova mi je bila medju drazim (nisam imao kuci nego isli vani da igramo zahvaljujuci stancovanjem) Edited April 10, 20159 yr by borris_
April 10, 20159 yr To se valjda zvalo Aztec Challenge, ili slično. Niko Space Invaders da pomene: Montezuma's revenge Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
April 10, 20159 yr Ovo bi i sada pikao Pong. :) To je prva igra koja se kod nas pojavila i zvala se 'TV igra'. Čitavo bogatstvo sam ostavio u rupi kod Bezistana zbog nje. Onda su mi roditelji kupili tu napravu za TV da uštede. Edited April 10, 20159 yr by Anonymous
April 10, 20159 yr Ovo je prva igra koju sam igrao. Donio drug iz Kanade (ne sjecam se vise godine ali je bilo daaaaavno). Ova mi je bila medju drazim (nisam imao kuci nego isli vani da igramo zahvaljujuci stancovanjem) i dan danas imam u glavi zvuk smrtonosnog federa sto ga donkey kong baca na maria na trecem nivou (onom sa liftovima)
April 10, 20159 yr Setila se još jedne sa commodora: Hunchback: mislim da ovaj nivo nismo nikad uspeli da rešimo i da je tu bio kraj igranja (a nije bilo foruma i youtuba da vidmo)
April 10, 20159 yr Jazz Jackrabbit Duke Nukem 3D A uz ovo se nije spavalo noću. I danas volim da odigram partiju na multiplayeru.
April 10, 20159 yr ZX Spektrum, naravno. Drndanje dzojstika na Dekatlonu, naravno Jet Set Willy i Manic Miner... od tekstualnih avantura, cepao se "Hobit", uz pomoc recnika naravno, Uz ove, najvise i Chuckie Egg Kod drugara iz osnovne koji je imao C64 - Outrun Kod nekih rodjaka koji su kasnije imali Amigu 500 - Lemmings Na PC-ju - prvi Prince of Persia Ne mogu da nadjem isti screengrab, jer je taj komp imao crno/narandzasti monitor - Hercules graficka IIRC Kasnije, vec pomenuta The Incredible Machine
April 10, 20159 yr Zbog ovog se i dalje ponekad cimnem levom nogom u snu. Kakav je to izvor frustracija bio, lele majko...
April 10, 20159 yr igro je kod babe na selu. uostalom, i majmuni citaju filosofiju ali je ne razumeju.