April 9, 20159 yr Leisure Larry - sa najjacim ikad boss screen-om - ono kad kad ti shef upadne a ti Fnesto pa izadje neka Lotus tabela (to je bilo pre nego sto je Kapor izmislio Quattro Pro a MS napravio Excel)... Posle - kao kad sef ode - ti da se vratish u igru - kad ono - kita... Mora ponovo... Supaplex ima (igram evo zadnjih mesec ipo po vozovima) android verzija. Odlicna Sokoban - isto kao gornje... 3D Tetris - ubivao, to je neka 1990/1 i malo ranije Onaj basket sto je neko gore spomenuo. Pushover - odlican.
April 9, 20159 yr http://www.novalogic.com/games.asp?GameKey=DFX Delta Force Extreme - ono kad provalish da pogodak u glavu vredi duplo...
April 9, 20159 yr na trečem mestu je The Incredible Machine jaooooooooooooo jos uvek imam cd te igrice kakva genijalnost
April 9, 20159 yr ovo se toliko igralo da sam na kraju obrnuo celu igru sa jednim zivotom. sa mustafom naravno aj sad ^^ http://game-oldies.com/play-online/cadillacs-and-dinosaurs-capcom-cps-1# :D
April 9, 20159 yr Commander Keen. auuu kako sam ovo mogao da zaboravim prestanite.. zaplakacu :') ovo smo isto cepali kao nezdravi
April 9, 20159 yr Iskreno - ja se Doom-a nisam nesto naigrao - ne secam se da sam ga uopste igrao al' brate - da je zakon - jeste... Vishe na tu temu i na temu gornje 'geenze' - "Masters of Doom" (ima pdf da se nadje).
April 9, 20159 yr Moje prve ljubavi: De se seti ovog poslenjeg, milim da mi je to bila prva igra koju sam učitao u memoriju kompa :) Inače, za boulder dash i od mene...
April 9, 20159 yr zx spectrum, koji nisam imao ja vec kim filbijeva zena- jumping jack commodore- od nenabrojanih commando, microprose soccer, paperboy, save new york ali jedan protiv drugog umesto da saradjujemo, 1942, bemliga sta jos. u svakom slucaju smo igrali pit stop 2 uvek po malo in early days. segamega- bio je neki vrlo dobar basket, ne mogu da mu se setim imena, sa divcem izmedju ostalih, mortal combat i robocop playstation- resident evil, pro evo, i naravno tekken pc- heroji, dalje da ne nabrajam