Jump to content
IGNORED

Sjetimo se djetinstva (moji prvi igrački koraci)

Singer

Recommended Posts

Posted

pa da. zapravo sam trebo da ga pitam kako je on to igrao, cijenim da bi odgovor bio vrlo zanimljiv.

Posted

igro je kod babe na selu. uostalom, i majmuni citaju filosofiju ali je ne razumeju.

pa da. zapravo sam trebo da ga pitam kako je on to igrao, cijenim da bi odgovor bio vrlo zanimljiv.

Gmaze, debeli ti ne odobrava izbor literature :(
Posted

precoze, kako si ti igrao ove igre? tata ti ih ucita, a kad krene muzika ti krenes da tapses rucicama?

Posted

amiga 500:

pirates
eye of the beholder
it came from the desert
history line 1914 - 1918
syndicate
flashback
Posted

NIje djetinjstvo, vec adolescencija, ali svejedno...One and only! I sad se secam intenzivnog zadovoljstva kada sa samurajima unistis Koreju, neprobojno utvrdis taj deo sveta i krenes preko Sibira na Evropu...i naravno na kraju naletis na britansku tesku konjicu.

13115-genghis-khan-ii-clan-of-the-gray-w

Ja sam Dzingis Kan 2 igrao sa Mongolima, ako se dobro secam default jedinica im je OP u odnosu na ostale. Kasnije kupim i neke egzoticne placenike, tipa slonove i mameluke, nisu bili nesto efikasni ali eto, malo sarenila cisto radi reda.

Mnogo vise ipak igrah prvi deo. Secam se dobro jedne partije kada sam posle celodnevnog bakcanja sa dosadnom ekonomijom konacno napravio najjacu armiju i krenuo u "blitzkrieg" toliko samouvereno da cak ni poziciju nisam snimio ... i zaboravim da ponesem hranu za vojsku. Pocrkase jadni svi od gladi u jednom kliku misa. Bilo je toga jos, treba otvoriti poseban topic za "vas naj gaming epic fail"

Posted

precoze, kako si ti igrao ove igre? tata ti ih ucita, a kad krene muzika ti krenes da tapses rucicama?

A sta ja da ti radim sto si se igrao corkanja i pikace, intelektualce?
Posted

Ja sam Dzingis Kan 2 igrao sa Mongolima, ako se dobro secam default jedinica im je OP u odnosu na ostale. Kasnije kupim i neke egzoticne placenike, tipa slonove i mameluke, nisu bili nesto efikasni ali eto, malo sarenila cisto radi reda.Mnogo vise ipak igrah prvi deo. Secam se dobro jedne partije kada sam posle celodnevnog bakcanja sa dosadnom ekonomijom konacno napravio najjacu armiju i krenuo u "blitzkrieg" toliko samouvereno da cak ni poziciju nisam snimio ... i zaboravim da ponesem hranu za vojsku. Pocrkase jadni svi od gladi u jednom kliku misa. Bilo je toga jos, treba otvoriti poseban topic za "vas naj gaming epic fail"

A jel se sećaš generala koji se zvao Jebe?

Posted

Moguce ... Subutai, Ogedei, Batu, Borchu ... ne znam vise koga znam iz igrica, a koga sa TV-a ili vikipedije ...

Posted

uh sećam se koja je drama bila kad umre Borchu...najmudriji savetnik ikad.

a Jebe je bio generalčina. tatina sorta.

Posted

Tako je i mileram bio tuzan kad mu je puklo korito kojim se sankao. Najvise je voleo da jede kao klinjo suhu svinjsku glavu koju bi nalazio na tavanu. Skuhao bi je za sebe i svojih 14 brace i sestara sa malo brasna i onda bi se najeli da je sve pucalo i bilo bi im zlo. Naisla bi i mati i sve bi ih istukla, jer bi tu svinjsku glavu namenili za blagdane.

Posted

Ne znam je l sam spomenuo a znam da sliku nisam stavio:

Tetris 3D (istina, uz ovo sam radio diplomski)... :)

3dtetris.png

Posted

eh duke

ovo sa secanjima je prva faza zadnje faze :lolol:

Posted

Head over Heals, nije pomenuta, to se igralo to se igralo grupno i u više ruku, i uz papire i olovke da se crtaju mape

http://youtu.be/piEZSWk_uxg

a još jedna legendarna Spektrumovska iz tih prvih godina, Knight Lore