freakns Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 novi manager Yankeesa? Aaron fucking Boone fucking mu je regularan produzetak imena, jos od kada je poslao Wakefieldovu lopticu preko ograde u bottom 11th ALCS game7 2003, i produzio agoniju Red Soxa... sada je ostalo jos pitanje gde ce Shohei Ohtani verovatno u Red Soxe ili Yankeese. nece otici u normalan tim sigurno :(
freakns Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 ooooo, God has smile on me! Ohtani ne ide u Yankeese i Red Soxe, yes, yes, yes, yes, yes! Cubsi i dalje u konkurenciji :o pored njih, Rangeersi, Padresi(WTF), Angelsi, Dodgersi, Giantsi, Marinersi... ne znam zasto bi izabrao tim iz NL, gde ne moze da igra kao DH, no dobro... ocigledno je da zeli da ide na west coast. tek mi onda nije jasno kako su Cubsi i dalje u konkurenciji :D http://www.chicagotribune.com/sports/baseball/cubs/ct-spt-cubs-shohei-ohtani-20171203-story.html
teacher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 bolje za njega da ode u NL, jer za te pare bi ga izrabljivali samo tako u AL. mada, mirišem bust.
freakns Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 meni je nenormalno da neko u danasnjem baseballu moze da igra kao pitcher i kao batter... ako ode u NL bilo bi mi malo krivo, jer bi bio "samo" pitcher sa dobrom palicom. nesto kao Zambrano ili Owings pre par godina. ali da usput igra i kao DH, eeeee, to bi bilo za gledati :)
teacher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 16 minutes ago, freakns said: meni je nenormalno da neko u danasnjem baseballu moze da igra kao pitcher i kao batter... ako ode u NL bilo bi mi malo krivo, jer bi bio "samo" pitcher sa dobrom palicom. nesto kao Zambrano ili Owings pre par godina. ali da usput igra i kao DH, eeeee, to bi bilo za gledati :) navodno će igrati u polju u NL, mada čim ovako kooka za domovinom, nema tu leba. smeši mu se sudbina kei igawe
Azdaja Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Oh Oh Oh veliki je hype, cenim SF ili Marinersi na kraju, bilo bi lepo da zavrsi u Andjelima ali nema leba tu. A veliki mag GianCarlo sta cemo sa njim?
Miljenko Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Nemoj bolje. Zamisli da kod njih bude odlican; Cardinalsi stvarno nerviraju koliko talicni mogu biti.
Strahan Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 https://twitter.com/MLB/status/939210897909788673 https://twitter.com/MLB/status/939210897909788673
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 kreten, ali dobro. mlad je, posle prve posete yankee stadiumu, sjebaće se.
Miljenko Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Od svih top timova (a ima ih desetak sigurno, trenutno), on nadje bas njih.
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Pa dobro, LAA imaju najboljeg igrača lige. Malo im fali.
freakns Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Angelsi su raspad... sto kaze teacher, preci ce on u Cubse na pola sezone
teacher Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Stanton se pokenjao na Giantse i Cardse. Hoće u NYY.
Recommended Posts