aram Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 pa jebat ga to se jede i u španiji i u arapskim zemljama. pod imenom okra, naravno...
Lancia Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Nemoj da se ljutis na mene, ovde kod mene nisam video :(
aram Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) na tebe nikad , ljutim se na španske trgovce što ti ne nabave, makar smrznutu Edited August 19, 2017 by aram
Haralampije Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 kao i svake godine: nesto u sos, nesto se osusi i melje a nesto se podeli entuzijastima :)
variola Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 autumn colors aji charapita izraste u bas ozbiljan grm sa bezbroj plodova. nazalost, vecina nece dozreti.
Haralampije Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) kakovog je okusa aji charapita? istog kao lemon? Edited October 2, 2017 by Haralampije
variola Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 kakovog je okusa aji charapita? istog kao lemon? da, onaj neki chinense smek, na srecu blazi nego npr. fatalii. nije previse ljuta ali se lepo oseti. probao sam i osusene da dodajem jelu, fino bude.
katamaran Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Jel se spremate za setvu? Ja nesto nemam volje. Prosla sezona me je bas ubila u pojam. Imam jedan mini plod crvenog fatalija i par komada zute skorpije na biljkama koje prezimljavam al me mrzi cak i seme da izvadim. Pitanje je i da li bi valjale semenke jer su stigli bas kasno a dozreli u kuci. Dosta sam izgubio entuzijazam za papricarenje zbog nekih drugih stvari...
katamaran Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Glupi Kupindo brise poruke... Prosle godine sam jeftino kupio odlicne biljke od nekog coveka iz Zemuna a sad pojma nemam kako da ga nadjem da vidim hoce li opet saditi. Samo da sam kliknuo "kupi" umesto sto sam zavrsio posao preko poruka
Haralampije Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 On 1/15/2018 at 11:01 PM, katamaran said: Jel se spremate za setvu? Naravno.Pribavio sam i neke novitete : Brasileiro Tres lobos,7 Pod White,Naga Morich,Devil's Tongue Yellow,7 Pot Congo Surinam Gigantic + gomila drugih sorti koje gajim svake godine
Recommended Posts