Marcus Wulffings Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 u ovoj kosoj raskrsnici se završava defensa a počinje regimiento de patricios, što nas vodi do la boce
Marcus Wulffings Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 I need you to use use use use use your IMAGINATIONI need you to use use use use use your IMAGINATIONNo no no no no no, don't tell me that you're leaving!I need you to use use use use use your IMAGINATION
Marcus Wulffings Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 volim ove fordove kamiončuge , tu je i stadion boka juniorsa, parkić je otvoren za korišćenje ali su tek kasnije počeli da pristižu ovi "obojeni".... simpatično, pitali smo nekog lokalca koji je baš izlazio iz svoje kuće za najbliži put do stadiona, pa nam je objasnio a posle dvadeset metara dojurio da nam pokaže još kraću alternativu...
Marcus Wulffings Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 vama za ljubitelje futebola, mada ih među vama nema mnogo
Marcus Wulffings Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 njega zabole za sve na ovom svetu
Marcus Wulffings Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 chicos y chicas, istrčimo ovaj maraton do kraja.... ovi se vesele jer im je boka juniors pobedila sinko-zero (cinco-cero) nedeljno popodne u parkiću
Marcus Wulffings Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 hajdemo još malo o kolima, oldtajmer šklopocijama koje se još uvek kotrljaju po ulicama, obožavam kada vidim po recoleti, belgranu, retiru raspadnutog fiata ritma stodvadesetosmicu ili onog pežoa 504, argentinska verzija stojadina, toplo mi je oko srca šta kaže ovaj? venda se, urgente, motor nuevo, ma kako da ne, portenjosi zaista imaju smisla za humor ljudi moji, da li je to onaj prastari talbot????
Marcus Wulffings Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 i to bi bilo to dragi moji, završio sam svoje izveštavanje sa putovanja od tridesetak dana; dao sam svoje viđenje, onoliko koliko sam mogao, a na vama je da se organizujete i odradite sličan trejl po južnoj americi - godine nisu važne; sva sreća pa ima i onih koji će u dogledno vreme otići na put, u čile ako se dobro sećam; a ja se nadam da će i mene ogrejati čileansko sunce atakame u nekom rudniku bakra, kalijuma ili litijuma; možda mi se sreća osmehne i nađem se u santiagu, you never know what comes upon you
Recommended Posts