Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 ajmo do baranka da vidimo to boemsko naselje
Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 tipična španska arhitektura, plus one, kao, evropske kućice
Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 baranko, ali brže bolje bežimo iz tourist trapa, pravac okean i pripadajuće mu plaže
Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 predivne plaže, a okean pitom, plave i čiste vode kao da smo na mediteranu
Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 prosto mi je bilo žao što nisam duže ostao u Limi da se propisno osunčam i okupam u jednom ovako prijatnom ambijentu
Notorious Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Pomno pratim topik jer bi trebalo da ove godine po prvi put putujem u Južnu Ameriku. Idem poslovno u Santiago na par dana, ali planiram da produžim boravak i obiđem sve što budem mogla. Ne uspevam da napravim kompromis između aspiracija natopljenih latinoameričkom književnošću (Urugvaj i Argentina pre svega), istorijom i putopisima (dobro, ne bih baš na krajnji jug iako volim Sepulvedu) i standardne turističke ponude, pa me zanimaju tvoja (i drugih ljudi koji su imali priliku da upozanju JA) iskustva i preporuke.
Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Santiago nije loš izbor, evropska oaza u sred ničega, ljudi ti se neće dopasti, a najbolje je da napraviš izlet do Valparaisa, posle produži do Vinje del Mar. Ako voliš pustinje, Atakama je odlično rešenje, svratiš do Antofagaste na obali, produžiš do Kalame i San Pedra de Atakame
Marcus Wulffings Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Sve što je valjalo je živelo po Buenos Airesu, mom najomiljenijem italijanskom gradu, tako da BsAs ne smeš da zaobiđeš. Najidealnija kombinacija je Santiago plus BsAs
Notorious Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Santiago mi je ciljna (i nezaobilazna) destinacija zbog kongresa, za ostalo moram da napravim selekciju iz mnoštva mesta koje mi se čine na različit način privlačnima. Hvala.
Recommended Posts