Marcus Wulffings Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 i ovde se gužva stvara od deset uveče, skupljaju se ribe različitih stilova, no nijedna ne uspeva da ubode svoj fazon, nekako su nespretne kada je reč o trendovima, možda je tako i bolje; u kafiću smo sljuštili dve flaše alta viste, krenuli smo nazad u jedan, taksi od plaze serrano do corrientesa y floride nas je koštao 90 pezosa
Marcus Wulffings Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 još pre nego što sam krenuo na put uvrteo sam sebi u glavu da obavezno moram da odem do tirge, reke na obodu buržujskog san isidra, gde se nalaze brojne vikendice lokalaca, videćete i taj cirkus; ne treba da napominjem da me je pratilo lepo vreme, šerpa plavo nebo i zelena trava oy chicos y chicas argentino moja draga, suncem obasjana
Marcus Wulffings Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 (edited) tog jutra smo rezervisali mesta za obilazak, a tur operater dolazi po nas u jedan po podne; ja sam opet otišao do svog omiljenog puerto madera da snimim još koji kadar u jutarnjim časovima Edited April 27, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 spustio sam se do retira i probao da nađem neki alternativni put do puerto madera, ovo je vikend - nema nikog....
Marcus Wulffings Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 avenida leandro n. alem, duž koje su izgrađene sve ove poslovne zgrade
Marcus Wulffings Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 kada budete došli u BsAs, santiago, limu, la paz, sao paulo i njima sličnim odmah ćete videti da se stalno nešto gradi, adaptira, budži, rastura; i u onim tihim krajevima vas dočeka ona domaćinska buka bušilica koje rasturaju postojeće stanove i grade, nadam se, novije i lepše; ko kupupje sve te nekretnine ja ne znam
Recommended Posts