April 27, 20159 yr Author i ovde se gužva stvara od deset uveče, skupljaju se ribe različitih stilova, no nijedna ne uspeva da ubode svoj fazon, nekako su nespretne kada je reč o trendovima, možda je tako i bolje; u kafiću smo sljuštili dve flaše alta viste, krenuli smo nazad u jedan, taksi od plaze serrano do corrientesa y floride nas je koštao 90 pezosa
April 27, 20159 yr Author još pre nego što sam krenuo na put uvrteo sam sebi u glavu da obavezno moram da odem do tirge, reke na obodu buržujskog san isidra, gde se nalaze brojne vikendice lokalaca, videćete i taj cirkus; ne treba da napominjem da me je pratilo lepo vreme, šerpa plavo nebo i zelena trava oy chicos y chicas argentino moja draga, suncem obasjana
April 27, 20159 yr Author tog jutra smo rezervisali mesta za obilazak, a tur operater dolazi po nas u jedan po podne; ja sam opet otišao do svog omiljenog puerto madera da snimim još koji kadar u jutarnjim časovima Edited April 27, 20159 yr by Marcus Wulffings
April 27, 20159 yr Author spustio sam se do retira i probao da nađem neki alternativni put do puerto madera, ovo je vikend - nema nikog....
April 27, 20159 yr Author kada budete došli u BsAs, santiago, limu, la paz, sao paulo i njima sličnim odmah ćete videti da se stalno nešto gradi, adaptira, budži, rastura; i u onim tihim krajevima vas dočeka ona domaćinska buka bušilica koje rasturaju postojeće stanove i grade, nadam se, novije i lepše; ko kupupje sve te nekretnine ja ne znam