April 23, 20159 yr Ma coolji su duplo Argentinosi od Braziuoauoca. Nisam bio ni u jednoj zemlji, ali ovo nesto sto sam ih upoznao tu i tamo
April 23, 20159 yr Author ako bih birao, otišao bih u čile zbog posla i kakve-takve stabilnosti, a vikende bih provodio u BsAs Edited April 23, 20159 yr by Marcus Wulffings
April 23, 20159 yr gde sam čitao (možda je čak i ovaj forum u pitanju) da je Južna Amerika dosta OK za IT programere i tu felu
April 23, 20159 yr Author ono što voim u brazilu su švabice moje mile koje žive na jugu u santa caterini, parani i rio grande do sulu; mada se nešto slično može naći i u BsAs i okolini, iako preovladava italijanska fizionomija, ribe im deluju onako rustično - mlinareva kći i ti fazoni
April 23, 20159 yr Author ono što voim u brazilu su švabice moje mile koje žive na jugu u santa caterini, parani i rio grande do sulu; mada se nešto slično može naći i u BsAs i okolini, iako preovladava italijanska fizionomija, ribe im deluju onako rustično - mlinareva kći i ti fazoni jeste, santiago vrvi od tih white colar poslova, to je IT i bankarstvo; meni ne ginu atakama i rudnici bakra
April 23, 20159 yr Author meni odgovara klima, okruženje, putevi su im dobri, gdp per capita im je 23.200$, i sve to u latino uslovima južne amerike imaš okean celom dužinom, temperature do trideset stepeni leti, doduše po koi vulkančić zadimi, može i da zadrma po prilično dakle, banking, it, rudarstvo i za alternativce ribarstvo
April 23, 20159 yr Author šta čekaš hehehe, imaju za tebe antofagastu, iqique na severu a ako hoćeš hladnije vode, onda concepcion, tome, penco, valvidia, puerto montt oni su na jugu i zimi ima nešto više padavina Edited April 23, 20159 yr by Marcus Wulffings
April 23, 20159 yr Ehm, ne to, nego ovo ostalo (rudnici i IT) ne bi mogao ni da hocu :D Ovo bi mogao uz nesto napora...pretpostavljam.
April 23, 20159 yr Author pa duž cele obale od četiri hiljade kilometara pecaju ribe, na severu možda love nekoliko vrsta, a na jugu riblji svet je mnogo bogatiji
April 23, 20159 yr Author eto scene, u antofagasti dok brodove pune rudom bakra, ti na doku zabacuješ udicu