MancMellow Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ma coolji su duplo Argentinosi od Braziuoauoca. Nisam bio ni u jednoj zemlji, ali ovo nesto sto sam ih upoznao tu i tamo
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 pa jašta su, imaju i duži..... ovaj veći gdp per capita
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 (edited) ako bih birao, otišao bih u čile zbog posla i kakve-takve stabilnosti, a vikende bih provodio u BsAs Edited April 23, 2015 by Marcus Wulffings
Singer Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 gde sam čitao (možda je čak i ovaj forum u pitanju) da je Južna Amerika dosta OK za IT programere i tu felu
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 ono što voim u brazilu su švabice moje mile koje žive na jugu u santa caterini, parani i rio grande do sulu; mada se nešto slično može naći i u BsAs i okolini, iako preovladava italijanska fizionomija, ribe im deluju onako rustično - mlinareva kći i ti fazoni
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 ono što voim u brazilu su švabice moje mile koje žive na jugu u santa caterini, parani i rio grande do sulu; mada se nešto slično može naći i u BsAs i okolini, iako preovladava italijanska fizionomija, ribe im deluju onako rustično - mlinareva kći i ti fazoni jeste, santiago vrvi od tih white colar poslova, to je IT i bankarstvo; meni ne ginu atakama i rudnici bakra
MancMellow Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ma znam to, mislim da je Chile najbolji, ono, objektivno.
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 meni odgovara klima, okruženje, putevi su im dobri, gdp per capita im je 23.200$, i sve to u latino uslovima južne amerike imaš okean celom dužinom, temperature do trideset stepeni leti, doduše po koi vulkančić zadimi, može i da zadrma po prilično dakle, banking, it, rudarstvo i za alternativce ribarstvo
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 (edited) šta čekaš hehehe, imaju za tebe antofagastu, iqique na severu a ako hoćeš hladnije vode, onda concepcion, tome, penco, valvidia, puerto montt oni su na jugu i zimi ima nešto više padavina Edited April 23, 2015 by Marcus Wulffings
MancMellow Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ehm, ne to, nego ovo ostalo (rudnici i IT) ne bi mogao ni da hocu :D Ovo bi mogao uz nesto napora...pretpostavljam.
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 pa duž cele obale od četiri hiljade kilometara pecaju ribe, na severu možda love nekoliko vrsta, a na jugu riblji svet je mnogo bogatiji
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 eto scene, u antofagasti dok brodove pune rudom bakra, ti na doku zabacuješ udicu
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 pazi, ako ti više odgovara, možeš i na ribarski brod da bacaš mrežu
Recommended Posts