Jump to content

Atipčni turizam i estetika Altiplana

Featured Replies

pretpostavio sam, al reko da pitam, mozda je nesto krenulo na bolje...al cvrc

• Author

usluge im čine 50% ekonomije, industrija 15%, pojoprivreda i stočarstvo 10% zajedno

kako bre poljoprivreda samo 10%  :o

• Author

primio sam se na celu atmosferu, pa recitujem hvalospeve, ma kada sam ih video u avion za BsAs bilo mi je jasno gde su

• Author

kako bre poljoprivreda samo 10%  :o

a i ja sam pogrešio:

agriculture: 10.4%
industry: 29.5%
services: 60.1% (2014 est.)
  • Author

jeste, poljoprivreda je svugde max 10%, značajni su im prihodi od govedine, oni imaju šta da jedu, imaju minerale, naftu, potpuno zaokružena zemlja

ali ali ali uvek neko ali

Da...pa dobro, ako nista, a ono vredi posetiti, to svakako

• Author

počni od traženja stana, koliko je samo taj segment nestabilan, pa da središ residence, tzv lična karta ili DNI

• Author

tamo je uvek na ivici, kako god bilo,

baš se sećam kevinog i ćaletovog talijana, vratio se čovek nazad u italiju, 40 godina radio u arg, tri puta bankrotirao i dizao se iz pepela, zemlja mogućnosti, ali za argentinu treba biti igrač

• Author

zamisli brazil, koje je to ludilo.....   zvanični minimalac je 350 eura

Ma znam, al Brazil me nervira  :lolol:

da, brazil je gay :sleep:

• Author

Ma znam, al Brazil me nervira  :lolol:

a dobroooo, znam ja da sve vas braziuuu nervira, tamo bez 1500 eura se ne može živeti

pa uzmi njihov smisao za organizaciju posla i efikasnost, ostaje se po deset sati dnevno na poslu,

argentina je po tom pitanju opuštenija .... valjda 

• Author

evo, moja impresija je da brazilaci dosta glume opušten fazon,drž ne daj, mada im ribe deluju šlampavo a frajeri podgojeno

argentini drže neki urbani nivo, nisu tako samonapaljeni, deluju čak utučeno, kao da ih je neko maltretirao i tukao vekov'ma

• Author

urugvaj je tu negde između,

a čile, cile mile, to su najveći seljaci, zatucani nacionalisti, imaju taj imidž feudalaca, klasičnih španskih konkvistadora

ali čile ima najstabilniju ekonomiju u južnoj americi sa svojih osamnaest miliona stanovnika