April 23, 20159 yr dobro, da se nadamo nekom približnom vizuelnom identitetu SP-a... u najboljem slučaju
April 23, 20159 yr Author sada smo u severozapadnim delovima BsAs, malo bolji kraj, tu spadaju recoleta, belgrano, colegiales, a za tebe notorious je posebno važan palermo, gde je borges živeo po povratku iz švice
April 23, 20159 yr Author dobro, da se nadamo nekom približnom vizuelnom identitetu SP-a... u najboljem slučaju SP?
April 23, 20159 yr Author sada smo uskoro u avenidi pesidente figueroa alcorta i prolazimo kroz sistem parkova gde gomila ljudi vežba predveče, dosta dobro izgleda, još napred je stadion river plate, pa i hipodromi i tereni za polo, gde opet david nalbandian igra u timu la dolfina, i još dalje se prostiru predgrađa, ja izdvajam san isidro, buržujski rezidencijalni kraj
April 23, 20159 yr Author na sta im lici ekonomija sad, nisam nesto u toku... auuuuuuuuuu, nije mi jasno kako im stalno loše pa dobro ide, po ovome što se vidi na ulicama........ imaju nešto veće plate negu u bg
April 23, 20159 yr Author stalni dugovi mmf-u, ukorenjena korupcija, karteli... nije tamo pesma i cveće kao na mojim fotkama