Singer Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 dobro, da se nadamo nekom približnom vizuelnom identitetu SP-a... u najboljem slučaju
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 sada smo u severozapadnim delovima BsAs, malo bolji kraj, tu spadaju recoleta, belgrano, colegiales, a za tebe notorious je posebno važan palermo, gde je borges živeo po povratku iz švice
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 dobro, da se nadamo nekom približnom vizuelnom identitetu SP-a... u najboljem slučaju SP?
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 sada smo uskoro u avenidi pesidente figueroa alcorta i prolazimo kroz sistem parkova gde gomila ljudi vežba predveče, dosta dobro izgleda, još napred je stadion river plate, pa i hipodromi i tereni za polo, gde opet david nalbandian igra u timu la dolfina, i još dalje se prostiru predgrađa, ja izdvajam san isidro, buržujski rezidencijalni kraj
MancMellow Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 na sta im lici ekonomija sad, nisam nesto u toku...
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 na sta im lici ekonomija sad, nisam nesto u toku... auuuuuuuuuu, nije mi jasno kako im stalno loše pa dobro ide, po ovome što se vidi na ulicama........ imaju nešto veće plate negu u bg
Marcus Wulffings Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 stalni dugovi mmf-u, ukorenjena korupcija, karteli... nije tamo pesma i cveće kao na mojim fotkama
Recommended Posts