April 23, 20159 yr opa ovo malo solun/atina :D opasan grad, opasan!! edit. nemre se stić komentirat od markusa koji poliva Edited April 23, 20159 yr by Singer
April 23, 20159 yr Author opa ovo malo solun/atina :D opasan grad, opasan!! a to misliš zbog ovih staklenih zgrada punih horizontala??? BsAs nije šala, nisam očekivao toliku grandioznost
April 23, 20159 yr Author retiro i park generalu san martinu koji im je izvojevao nezavisnost od espanje torre monumental i još malo niže je plaza canada
April 23, 20159 yr suprotan kraj floride koji izlazi na avenidu cordoba u retiru, još isfensiranije nego prema plazi de mayo Ove slike, na ove sam mislio. Inače i dalje sam zadovoljan količinom klimi na fasadama :)
April 23, 20159 yr Author Ove slike, na ove sam mislio. Inače i dalje sam zadovoljan količinom klimi na fasadama :) aaaaaaa čekaj čekaj.... :misko:
April 23, 20159 yr Author poret zgradetina u puerto maderu volim i ovu edificio kavanagh, potpuni art deco, građena od 34 do 36 godine, a singeru, samo za tvoje oči hehehehehehehehe..... na prizemlju......
April 23, 20159 yr Author a sada fensi avenidom libertador.... sa leve strane edificio za edificiom, a sa desne strane, dragi gledaoci, lučki deo i villa miseria dobro, ovo drugo sam preskočio