Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 (edited) tipična pulja i kalabrija Edited April 22, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 ovde se nalaze parkovi za opuštanje i novo gradnja, u samoj blizini bombonjere-boka juniorsa
Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 (edited) to je bila iglesia san juan evangelista, kamen temeljac la piedra fundamental postavljen 1883 Edited April 22, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 mogli ste da primetite poslepodnevnu pospanu atmosferu koja vlada u boki, dok po dvorištima i lokalima kuliraju talijancini, kao da su ih juče preselili iz pulje, kalabrije, sicilije ovamo, mada su pokupili tamniji ten u BsAs; motaju svoje špagete i peku bifteke, onako baš u zabole-me fazonu, lenjiiiii a leeenjiiiiiiii talijancini, samo gledaju kako će slatko zajebati turiste
Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 vreme je za predah, dosadilo mi je to jahanje autobusa, silazim u južnom delu boke, poznatiji kao carmelito, urađeno i ofarbano za turiste, kao kada bi skadarliju i savamalu nasvirali do balčaka; gomila ljudi škljoca, ribe igraju tango, bandoneoni tužno cvile, nebo kristalno plavo
Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 već toliko poznat motiv iz boke: puenete transbordador, nije most nego nosač po kome je vozila platforma sa jednog na drugi kraj kanala ili reke riachuelo;
Marcus Wulffings Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 i to je nadaleko poznato šarenilo carmelita eeeee moja boko, eee moja tugo
Recommended Posts