Marcus Wulffings Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 baš su lepe fotke, hvala :) kako su ovako fino sekli ovaj kamen sam bog zna... nema na cemu, taj stone craft im je neprevazidjen, taman bi ceo MP koristio kao letnjikovac - bas bi mi legao
Marcus Wulffings Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Tiwanaku je jos misteriozniji, a star 3000 godina
Marcus Wulffings Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Da jbt, kako ovo izvesti tada? ti su bili bas zjebani, ravna povrsina naleze na ravnu povrsinu, i to kao da su blokovi laserski obradjeni
slepa živana Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 nema na cemu, taj stone craft im je neprevazidjen, taman bi ceo MP koristio kao letnjikovac - bas bi mi legao baš sam pomislila, da mi je jedna ovakva radna soba, ne bi mi bilo teško da napišem ni rat i mir :)
Marcus Wulffings Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 a ove dve kucice bi ti bile jedan velik WC, svi su zajebali na licu mesta i pomislili da moze da se koristi dok nije redar dosao da rastera gomilu
Hippie Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) e crkla dabogda ako ovo isto ne vidim i ja..... Markuse svaka cas Edited April 4, 2015 by Hippie
Marcus Wulffings Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 e crkla dabogda ako ovo isto ne vidim i ja..... Markuse svaka cas nasmeja me sad jebote
Hippie Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 ti nemas pojma koliko i od kad ja mastam o tome da vidim to mesto bre :)
Marcus Wulffings Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 nemoj da cekas hehehehe, nego akcija, spremi i kondiciju malo
Hippie Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 hahh, kondicija treba definitivno.. al to mi je sad najmanji problem
Recommended Posts