April 4, 20159 yr Author baš su lepe fotke, hvala :) kako su ovako fino sekli ovaj kamen sam bog zna... nema na cemu, taj stone craft im je neprevazidjen, taman bi ceo MP koristio kao letnjikovac - bas bi mi legao
April 4, 20159 yr Author Da jbt, kako ovo izvesti tada? ti su bili bas zjebani, ravna povrsina naleze na ravnu povrsinu, i to kao da su blokovi laserski obradjeni
April 4, 20159 yr nema na cemu, taj stone craft im je neprevazidjen, taman bi ceo MP koristio kao letnjikovac - bas bi mi legao baš sam pomislila, da mi je jedna ovakva radna soba, ne bi mi bilo teško da napišem ni rat i mir :)
April 4, 20159 yr Author a ove dve kucice bi ti bile jedan velik WC, svi su zajebali na licu mesta i pomislili da moze da se koristi dok nije redar dosao da rastera gomilu
April 4, 20159 yr e crkla dabogda ako ovo isto ne vidim i ja..... Markuse svaka cas Edited April 4, 20159 yr by Hippie
April 4, 20159 yr Author e crkla dabogda ako ovo isto ne vidim i ja..... Markuse svaka cas nasmeja me sad jebote