Marcus Wulffings Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 sada idem ka južnijim delovima grada, proći ćemo i pored onih buržujskih kvartova, koji su distinguishable different od okoline sada smo već u južnoj avenidi costanera...
Marcus Wulffings Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 zona sur, prethodi turističkoj atrakciji valle de la luna bogatiji je kraj
Marcus Wulffings Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 mada se meni cela ta mesečeva dolina nije domila, sada se preispitujem cela ta regija, jugozapadno od la paza je erozjom isprana, a to se vidi na svim poznatim slikama grada, čitava naselja se nalaze ispod ih litica sivih ili crvenih nijansi a sada ulaz u lokaciju
Marcus Wulffings Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 sva ta zemlja je sprana eolskom erozijom, odlomio sam prstom malo tog materijala, kako nema padavina, suv je potpuno i mrvi se
Marcus Wulffings Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 i to sam odradio, vraćamo se u la paz, ali da bi izbegli sve njihove fešte povodom inauguracijeeva moralesa, odlučili smo da sa spakujemo u one žičare i osmotrimo la paz iz ptičije perspektive to je nešto najbolje što jeda grad može da ponudi
Marcus Wulffings Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 dolazimo do estacion teleferico libertador, stanica gde se susreću završavaju/počinju zelena i žuta linija; mi se ukrcavamo prvo u zelenu liniju i lebdimo prema jugu, zona sur
Recommended Posts