April 10, 20159 yr Author vech pola sata prelistavam propusteno... je-bo-te kaka avantura :) fuckin supercalifragilisticexpialidocious i ti ćeš to isto, u januaru 2016-te
April 10, 20159 yr Author mislio sam da je napunjena životinja, a u stvari živo stvorenje a onda ponovo penjanje u brda sve do nove visoravni lokalno kečiau i aimara stanovništvo nisu bog zna kakvi vernici, valjada su i crkvicu distancirali od sebe
April 10, 20159 yr i ti ćeš to isto, u januaru 2016-te for ril? :) cekaj, mojne januar.. nek bude februar, kad stignu parice od taksice :)
April 10, 20159 yr Author for ril? :) cekaj, mojne januar.. nek bude februar, kad stignu parice od taksice :) odličan izbor, to ti dođe kao avgust, još malo zađeš u mart i kao da si očešala septembar
April 10, 20159 yr Author a možeš i sad u avgustu i septembru, samo neće biti tako jake zelene boje, to im je period suvog vremena
April 10, 20159 yr Author još jednom taj zlokobni oblačak koji lebdi nad chacaltayom razbacana naselja po visoravni podsećaju na mongoliju
April 11, 20159 yr Author kako se bus primiče la pazu, stvar postaje sve gušća, pa tako i se razne građevine nižu, a putevi grade jedno tipično arhitektonsko delo
April 11, 20159 yr Author još malo praznog prostora, koji će biti iskorišćen jer svi putevi vode u ... la paz
April 11, 20159 yr Author sledeće što dolazi jedino može biti šok, i ništa više apocalypse now redux šta mislite o ovim kreacijama? još nije gotovo....
April 11, 20159 yr Author kakva lepota, el alto - predgrađe la paza. koji se nalazi u "dolini", po meni pre u jednom tektonskom procepu; ovo sve postaje natrpanije i prljavije, prašine za izvoz, buljuci ljudi na "ulicama".... zanimljiva prodavnica
April 11, 20159 yr Mene pomalo plaši što ove uličice podsećaju jako na neke uličice po gradovima u Srbiji. Staklena zgrada, oko nje nedovršen parking, zapušteno dvorište, neke udžerice..
April 11, 20159 yr Author Mene pomalo plaši što ove uličice podsećaju jako na neke uličice po gradovima u Srbiji. Staklena zgrada, oko nje nedovršen parking, zapušteno dvorište, neke udžerice.. ja sam bio šoknut, sva sreća pa ih u tolikoj zemlji ima samo deset miliona, pa apokalipsa nije baš tako velikih razmera
April 11, 20159 yr Author ovo je pijaca, mercado, valjda i odavde se iz rute nacional 2, kojom smo ušli u predgrađa, ulivamo petljom u rutu nacional 3 i spuštamo u centar la paza; sunce je granulo, šetiri po podne, boje okolnih ogoljenih brda ludački dobre, centralne zgrade i soliteri izgeldaju kao da su nasađeni na mesečevu površinu; scena je impresivna, ali bio sam na lošem mestu u busu da bih to zabeležio