Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 vech pola sata prelistavam propusteno... je-bo-te kaka avantura :) fuckin supercalifragilisticexpialidocious i ti ćeš to isto, u januaru 2016-te
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 mislio sam da je napunjena životinja, a u stvari živo stvorenje a onda ponovo penjanje u brda sve do nove visoravni lokalno kečiau i aimara stanovništvo nisu bog zna kakvi vernici, valjada su i crkvicu distancirali od sebe
Hippie Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 i ti ćeš to isto, u januaru 2016-te for ril? :) cekaj, mojne januar.. nek bude februar, kad stignu parice od taksice :)
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 vrh koji se vidi je chacaltaya 5400 metara, cordillera real
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 for ril? :) cekaj, mojne januar.. nek bude februar, kad stignu parice od taksice :) odličan izbor, to ti dođe kao avgust, još malo zađeš u mart i kao da si očešala septembar
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 a možeš i sad u avgustu i septembru, samo neće biti tako jake zelene boje, to im je period suvog vremena
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 još jednom taj zlokobni oblačak koji lebdi nad chacaltayom razbacana naselja po visoravni podsećaju na mongoliju
Marcus Wulffings Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 kako se bus primiče la pazu, stvar postaje sve gušća, pa tako i se razne građevine nižu, a putevi grade jedno tipično arhitektonsko delo
Marcus Wulffings Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 još malo praznog prostora, koji će biti iskorišćen jer svi putevi vode u ... la paz
Marcus Wulffings Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 sledeće što dolazi jedino može biti šok, i ništa više apocalypse now redux šta mislite o ovim kreacijama? još nije gotovo....
Marcus Wulffings Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 kakva lepota, el alto - predgrađe la paza. koji se nalazi u "dolini", po meni pre u jednom tektonskom procepu; ovo sve postaje natrpanije i prljavije, prašine za izvoz, buljuci ljudi na "ulicama".... zanimljiva prodavnica
svashtabezneshto Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Mene pomalo plaši što ove uličice podsećaju jako na neke uličice po gradovima u Srbiji. Staklena zgrada, oko nje nedovršen parking, zapušteno dvorište, neke udžerice..
Marcus Wulffings Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Mene pomalo plaši što ove uličice podsećaju jako na neke uličice po gradovima u Srbiji. Staklena zgrada, oko nje nedovršen parking, zapušteno dvorište, neke udžerice.. ja sam bio šoknut, sva sreća pa ih u tolikoj zemlji ima samo deset miliona, pa apokalipsa nije baš tako velikih razmera
Marcus Wulffings Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 ovo je pijaca, mercado, valjda i odavde se iz rute nacional 2, kojom smo ušli u predgrađa, ulivamo petljom u rutu nacional 3 i spuštamo u centar la paza; sunce je granulo, šetiri po podne, boje okolnih ogoljenih brda ludački dobre, centralne zgrade i soliteri izgeldaju kao da su nasađeni na mesečevu površinu; scena je impresivna, ali bio sam na lošem mestu u busu da bih to zabeležio
Recommended Posts