MancMellow Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 odlicno ponovo znas li mozda kolika je najvisa temperatura vode u jezeru (u doba godina kada je najvisa, jel)?
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 odlicno ponovo znas li mozda kolika je najvisa temperatura vode u jezeru (u doba godina kada je najvisa, jel)? temperatura u letnjem periodu je 14 stepeni a u zimskom 10, ja sam smočio ruku i nije mi delovalo hladno, više mlako a to ništa ne znači moja ekipa je uskočila u vodu i odmah su izjurili, kažu da je ledeno, sunce pravi iluziju da je toplo ali nema tu ništa od kupanja,
MancMellow Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 14...jednom sam se kupao u 12 ali bio sam puuuuno mladji, ne znam da li bi sad uspeo u 14 :D
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 bus je krenuo u 12h i počeo da zaobilazi copacabanu, penje se na lokalna brda i gradić polako nestaje iz vidokruga, tu smo među travnatim brdima, kiša rominja
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 (edited) 14...jednom sam se kupao u 12 ali bio sam puuuuno mladji, ne znam da li bi sad uspeo u 14 :D bolje nemoj da isprobavaš, ko zna šta bi se desilo Edited April 10, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 polako se silazi na obale titkake...
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 a vreme poslovično neodlučno, da li će pasti kiša ili granuti sunce, ne može se sa sigurnošću reći
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 fotke su dobre kako su i odakle snimane; i stižemo na tesnac estrecho de tiquina, tu se skelom prelazi na drugu obalu sa jedne strane je gradić san pedro de tiquina a preko puta san pablo de tiquina; bus karta je 40 bolivijanosa, ali svaki putnik plaća još 1.5 bolivijanos da brodićem prđe na drugu obalu; karte su plastificirani, iste kao za čamce što voze na adu ciganliju
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 ova ulica koja kruži oko spomenika manco capac-a je navodna najšira na svetu, ne znam u čemu je fora
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 i ovo je ta suprotna obala i san pablo de tiquina
Hippie Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 vech pola sata prelistavam propusteno... je-bo-te kaka avantura :) fuckin supercalifragilisticexpialidocious
Recommended Posts