April 10, 20159 yr odlicno ponovo znas li mozda kolika je najvisa temperatura vode u jezeru (u doba godina kada je najvisa, jel)?
April 10, 20159 yr Author odlicno ponovo znas li mozda kolika je najvisa temperatura vode u jezeru (u doba godina kada je najvisa, jel)? temperatura u letnjem periodu je 14 stepeni a u zimskom 10, ja sam smočio ruku i nije mi delovalo hladno, više mlako a to ništa ne znači moja ekipa je uskočila u vodu i odmah su izjurili, kažu da je ledeno, sunce pravi iluziju da je toplo ali nema tu ništa od kupanja,
April 10, 20159 yr 14...jednom sam se kupao u 12 ali bio sam puuuuno mladji, ne znam da li bi sad uspeo u 14 :D
April 10, 20159 yr Author bus je krenuo u 12h i počeo da zaobilazi copacabanu, penje se na lokalna brda i gradić polako nestaje iz vidokruga, tu smo među travnatim brdima, kiša rominja
April 10, 20159 yr Author 14...jednom sam se kupao u 12 ali bio sam puuuuno mladji, ne znam da li bi sad uspeo u 14 :D bolje nemoj da isprobavaš, ko zna šta bi se desilo Edited April 10, 20159 yr by Marcus Wulffings
April 10, 20159 yr Author a vreme poslovično neodlučno, da li će pasti kiša ili granuti sunce, ne može se sa sigurnošću reći
April 10, 20159 yr Author fotke su dobre kako su i odakle snimane; i stižemo na tesnac estrecho de tiquina, tu se skelom prelazi na drugu obalu sa jedne strane je gradić san pedro de tiquina a preko puta san pablo de tiquina; bus karta je 40 bolivijanosa, ali svaki putnik plaća još 1.5 bolivijanos da brodićem prđe na drugu obalu; karte su plastificirani, iste kao za čamce što voze na adu ciganliju
April 10, 20159 yr Author ova ulica koja kruži oko spomenika manco capac-a je navodna najšira na svetu, ne znam u čemu je fora
April 10, 20159 yr vech pola sata prelistavam propusteno... je-bo-te kaka avantura :) fuckin supercalifragilisticexpialidocious