MancMellow Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 ok, znači razvalio si sa ovim isla del sol. ludilo! fantazija kako izgleda
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 ok, znači razvalio si sa ovim isla del sol. ludilo! fantazija kako izgleda da, i meni je bilo neshvatljivo. gledam kroz naočare za sunce i skinem naočare, efekat isti, boje iste; biće još šokova, a na današnji najtužniji dan pokazaću vam ostatak isle, jer moje staze su uvek dobro osvetljene
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 ovo je još jedan punkt za predah, klinac koji tu sedi prodaje vodu i čokoladice, bilo mi jehitno potrebno jedno energetsko pojačanje i od njega sam kupio tviks za 12 bolivijanosa ili 200 kinti
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 vetar sve vreme razbija ludački, hladnoća mi se uvlači kroz šorc i majice, osećaj je ušasan već se bližim južnom delu ostrva ali još ima da se trekinguje dotle to je ono poluostrvo s početka priče
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 ekipa iz lenglija nije dobro odradila ovaj pano, ali šta je tu je
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 još jedan pogleda na cordillera real kao na ženevskom jezeru
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 pogled na ono selo challa ili kako već
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 otprilike je to naselje yumani odakle sam i počeo ovaj inka trejl
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 čupavi druškan u jednom od restorana pogled sa terase restorana ... i neuspeli pano
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 ne samo što me je sustigao umor, nego je krenuo još ludačkiji vetar da duva i snižava ionaku varljivu temperaturu, tako da... brz beg u planinarski dom
Marcus Wulffings Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 to veče sam otišao da večeram u drugom hostelu/hotelu/gesthausu, normalno isti izbor hrane, džaba sam se nadao ičem boljem, ali zatekao sam neku ribu argentinku kako čavrlja sa svojim kolegom sa studija, smešni su bili baš sa svojim planovima i željama sledeći dan - pakovanje ii povratak u copacabanu, pa hvatanje busa za la paz
Recommended Posts