Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 tamo kad se čovek obogati on prvo udari fasadu jer ne može duzme mečku pa da ti kažem, čim smo prešli granicu kao da su iscrtali liniju peru bolivija, odmah je krenulo cveće u svakom ćošku, fasade na sve četiri strane, to ih je onaj evo mercedes, eerrrrrr evo morales edukovao; peru je u tom housing smislu užasan a nemaju ni za hemijsku olovku a kamoli za mečku; konobar zamolio za hemijsku od kompanjona dok smo ispijali njihovo pivo, hteo je da plati za tu stvar
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 evo, ovo već podseća na novi zeland, eukaliptusi na stenovitom terenu, sunčeva svetlost još više dolazi do izražaja
Singer Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 evo, ovo već podseća na novi zeland, eukaliptusi na stenovitom terenu, sunčeva svetlost još više dolazi do izražaja kante za plastiku i organski otpad!! :o jesi ulazio u te njihove kućice? deluju male tipa 5x5 i da im je nekako sve tu, unutra - open space!
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 u produžetku se vidi polustrvo challapampa a na zemljouzu leži istoimeno selo ali prvo treba preći ovaj stenoviti teren
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 kakvi su to nasadi, ovo zeleno, visine cca 1 m ima na dosta slika duvan ? mada mi se čini da nije ja bih rekao kukurz
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 kante za plastiku i organski otpad!! :o jesi ulazio u te njihove kućice? deluju male tipa 5x5 i da im je nekako sve tu, unutra - open space! od tog trenutka pa na dalje srećem te kante za plastiku i organski otpad, ipak je to neki nivo ne bi me ni zvali da uđem, a kako skromno i žive ne treba očekivati ništa spektakularno
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 dok anđeli spavaju... šta li sanjaju???
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 prolaz ka poluostrvu nije moguć jer je zakatančen - propiedad privada a u selu ima nekoliko bakalnica, tu sam vodu kupio 2l za oćo bolivianos i dosta soba za izdavanje; na drugoj strani sela je nova plaža, dosta bekpekera baca frizbi, razapeli su šatore, ali niko se ne kupa; sve do tada me je pratilo sunce i još jedno kratko vreme će me grejati a onda će krenuti i oblaci da se navlače
Recommended Posts