Singer Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Narod verovatno živi od poljoprivrede i ribolova, jel da? Vidim da nema nikakve turističke infrastrukture... ovo su vas odveli u neki klasično selo na ostrvu, jel?
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Narod verovatno živi od poljoprivrede i ribolova, jel da? Vidim da nema nikakve turističke infrastrukture... ovo su vas odveli u neki klasično selo na ostrvu, jel? i od izdavanja smeštaja turistima, da od ribolova s tim što im je jedina riba koju ulove trucho iliti pastrmka; prasetine nema na meniju, samo piletina, piletina najzastupljenija u boliviji; cela ova priča spada u eko etno turizam, to ti je, što ti je, nema motorića, nema bajseva
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 da li je ovo ulaz u školu, ja nisam siguran
duda Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 kakvi su to nasadi, ovo zeleno, visine cca 1 m ima na dosta slika duvan ? mada mi se čini da nije
Singer Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 i od izdavanja smeštaja turistima, da od ribolova s tim što im je jedina riba koju ulove trucho iliti pastrmka; prasetine nema na meniju, samo piletina, piletina najzastupljenija u boliviji; cela ova priča spada u eko etno turizam, to ti je, što ti je, nema motorića, nema bajseva jasno. daj neku sliku smeštaja, da vidimo i to sad dok si na ovom mestu.
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 jasno. daj neku sliku smeštaja, da vidimo i to sad dok si na ovom mestu. mislim da čak ni nemam, ili moram da tražim u hrpi slika
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 to su u suštini planinski domovi, sobe sa tri kreveta, zajedničkim wc-om i kupatilom, a toliko je hladno da se ne može istuširati; nema grejanja tako da jedino debela ćebad greju
Singer Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 tamo kad se čovek obogati on prvo udari fasadu jer ne može duzme mečku
Recommended Posts