Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 pored magaraca gaje dosta svinja, nailaziću još na njih po celom ostrvu, slobodni u potrazi za hranom
duda Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 kao što se vidi, svako selo ima smeštaj za turiste, najveći problem je popeti se gore; lokalci su radi da uzimaju pare ali nisu naklonjeni posetiocima, ne vole da se slikaju, misle da će im ovi nešto uzeti; alles in allem, žive od tog turizma možda to ona filozofija da svaka fotografija uzima komadić duše ima smisla marcuse, ništa nisi naučio od keksija kada je nečega previše, pa čak ako je to i lepota (bilo koje vrste ) postane nezanimljivo izaberi karakteritične fotke i kači samo njih mada, ja sam pregledala sve i mnogomi se dopada predeo i selo ali to sam samo ja, ovde se živi brzotm
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 na nekim delovima trejla je bilo dosta blata, tako da morate i na to da pazite
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 možda to ona filozofija da svaka fotografija uzima komadić duše ima smisla marcuse, ništa nisi naučio od keksija kada je nečega previše, pa čak ako je to i lepota (bilo koje vrste ) postane nezanimljivo izaberi karakteritične fotke i kači samo njih mada, ja sam pregledala sve i mnogomi se dopada predeo i selo ali to sam samo ja, ovde se živi brzotm jače je od mene, tako što ih objavljujem ponovo ih proučavam i uživam u njima
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 jedan brz pogled na uvalu u čijoj pozadini je selo challa, no dotle ima još jahanja
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 žive u katastrofalnim uslovima, ali se ne žale
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 džule mi je poželeo dobrodošlicu, bio je baš oran za igru; dok su njihovi saborci u cuscu hladnijeg stava prema ljudima, ovi su zaista druželjubiviji
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 challa sa susednog brda, a preko onog brega je nova uvala
Marcus Wulffings Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 ovaj stanovnik je bio znatiželjniji od ostalih
Recommended Posts