reg Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Super topik. Vidim da je na fotografiji, ali bi mogao svejedno da spomenes koju o prevozu, smestaju, hrani, ljudima itd.
Reaktor Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Samo nemoj o upaljačima <_< Lepe su fotke, koja je ono životinja gore (srednja slika)?
Marcus Wulffings Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Samo nemoj o upaljačima <_< Lepe su fotke, koja je ono životinja gore (srednja slika)? Slabo i puse koliko sam primetio, a ono je podsisana lama
Marcus Wulffings Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 magla je stalno i svugde, dok se ne razidje do 10.00am
Marcus Wulffings Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 sada idem na levo krug ka lokalnoj suncevoj opservatoriji, opet treba uraditi elevaciju sa 2800 na 3000, tu sam pogresio - aguas calientes je 2300 metara njihove nastambe i put po kojem su se Inke kretale nesto se nazire na nebu i naravno, Urubamba doe daleko
Marcus Wulffings Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 to je taj hram sunca sa koga se vidi i ono glavno naselje dole na platou
Marcus Wulffings Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 super je :) videćeš još neobičnih linija i boja, mislio sam da sam sa MP video sve, ali sasvim nova čuda je tek trebalo fotografisati
MancMellow Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Aha, budala :D Ama verujem da je ceo kontinent ludilo :)
Marcus Wulffings Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 još malo po hramu sunca još jedan pogled na dolinu Urubambe
Recommended Posts