keljans Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 A možda je i do toga što Tamišu gori pod nogama pa su im dali potrebne bodove.... Ipak je Darko predsednik KLS....
pbg12345 Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 pa da, pod onim "bzvz" sam i mislio da je tako nesto ne vidim drugi razlog da ti startna petorka igra 25 od prvih 30 minuta, a onda im u poslednjoj 4tini ne das ni minut, pa jos uvedes klinca bez ikakvog iskustva da odigra celu 4tinu
Djolle Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Samo da pomenem ovde 39 poena Paunovića za Metalac.Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
pantelia Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Rasko Katic 41 poen, 6 skokova i 7 asistencija u pobedi Radnickog 91-80 protiv Napretka 40 godina za 2 meseca
napadaj Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Tek sad vidim da se druga liga podelila na drugu ligu - sever i drugu ligu - jug. https://www.srbijasport.net/league/5221 https://www.srbijasport.net/league/5223
theanswer Posted December 13, 2020 Author Posted December 13, 2020 Sve je podeljeno i izdeljeno, i druga srpska liga za vojvodinu što je nekad bila jedna sada ima 4 grupe..
pbg12345 Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 ma to je zbog korone i lakseg takmicenja posle se spajaju prve 4 iz svake grupe za PO, poslednje 4 za ispadanje iz druge lige u kls idu prva 2, iz prvihih regionalnih samo prvoplasirani u drugu
theanswer Posted December 13, 2020 Author Posted December 13, 2020 Cela ova sezona je u nižim ligama u stvari popunjavana po ključu ko hoće da igra i plati može da igra koju god ligu želi maltene
omiljeni Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 jebate Rim, ta prva liga sever gde igra I come to play, pa to su one utakmice koje komentarišu Teša, Glavata Majmunčina i Nidža, ona dvojica iz Dnevnjaka a Podrig se uključuje sa sajdlajna i čita sastave timova na razglas pre početka utakmice. a ja mislio to neka biznis liga za rekreativce pa su doveli ove da se malo zajebavaju, a to ustvari zvanična liga pod okriljem saveza
Joe D Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 sa njima igraju i oni jokicevi. sad sam usao na sajt i nasao ovakav izvestaj sa utakmice: Na poluvremenu trener Isidor Rudić i predsednik Branislav Jokić su predočili svojim košarkašima u čemu najviše greše i šta treba ispraviti u fazi odbrane. Košarkaši Jokera su u drugom poluvremenu zaigrali angažovanije i čvršće u odbrani, a lepršavije i efikasnije u napadu, što i krajnji rezultat meča pokazuje. Tokom drugog poluvremena bilo je odličnih i atraktivnih akcija i efikasnih poena. Na kraju ubedljiva pobeda Jokera, sedma u nizu za vrh tabele, iako imaju tri neodigrane utakmice. 1
omiljeni Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Pa i piše na grafici da je to neka 1 mrl sever liga, ali sam to skroz prevideo kad sam prvi put bacio pogled na video Lazar Malešević Bivši Aleksa Tešin Rodman
pbg12345 Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 prosle sezone su oni igrali drugu regionalnu sever , razlicite grupe doduse i joker i i came to pley se borili za prvo mesto sto kaze ansver ove godine su ih pustili u rang vise bilo je dosta prilicno cudnih odluka u svim rangovima npr iz 1 mlr zapad u drugu ligu su otisli prvoplasirani klik i treeceplasirani napredak, ali ne i drugoplasirani cacak 94 a nije da nisu hteli (cacani) doduse, zato su ove godine ubedljivo prvi sa skorom 11-0 ovih dana su objavili da krecu u izgradnju sopstvene hale
*edited by mod Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Patrik Jang u Novom Pazaru?Sent from my GM1913 using Tapatalk
Lord Stef Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Jok, izvesni Patrik Rembert, neko se zajebao.
Recommended Posts