November 25, 20186 yr U, koja tema... Stvarno je šteta što je najveći deo tih bendova završio kako je završio. Prošarano: Kad se i na drugoj strani moglu čuti nešto pristojno: Krljanje: Sa najboljeg albuma univerzuma:
April 26, 20222 yr Moje devedesete su, između ostalih, obeleželi producenti kao što su Andrew Weatherall, William Orbit, Leftfield i mnogi drugi. Prvopomenuti je nas skoro napustio, evo nečeg iz njegovog bogatog muzičkog nasleđa
May 31, 20222 yr Kad sam onomad devedest i neke kupovao piratske kasete kod Audio Živane, uzmem The Cult - greatest hits vol 1 & 2. Killing Joke - Pandemonium (Audio Živana se oduševi kako tako mlad slušam dobru mjuzu) i bacim pogled na kasetu Dee Monk-a, misleći jelte da je to nova ploča & kazeta domaćih mjetalaca po imenu Demoniac. I tako sam skenjao Audio Živanu. true story, svaka sličnost sa kolezinicom Slepom Živanom je posve slučajna. Edited May 31, 20222 yr by Filozof manijak
May 31, 20222 yr ja kada bih dobio neki dzeparac odmah sam trcao do skc-a da kupim piratske kasete. kostale su tri dinara, a to znaci tri marke nakon avramove reforme.
May 31, 20222 yr 1 minute ago, slepa živana said: dinar milka na haubi devedesetih smo slušali radio Marku ostale čokolade, dok je milka bila nešto skuplja, marku i po.
May 31, 20222 yr Just now, Ras said: Marku ostale čokolade, dok je milka bila nešto skuplja, marku i po. bila je jedna hauba na bulevaru gde je bila marka