Jump to content
IGNORED

Pad helikoptera

svashtabezneshto

Recommended Posts

Posted

ostajem pri onom sto sam i mislio

ovo je grko i odvratno

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Muwan

190

• Prospero

132

• wall

98

• Аврам Гојић

74

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Treba traziti, pa i roditelji svih vojnika koji su stradali u razlicitim incidentima u poslednjih 10ak godina su to radili. 

Ma ne u smislu šta je tačna istina, to da naravno, nego u smislu da li im iole treba verovati da je cela priča greška (pijanog) pilota (a tu je odgovor da nisam ni na trenutak trebala da se to pitam).

Posted (edited)

RTS, Oko, Lazanski, Božo Prelević i nisam sigurna ko je treći gost, Obućina vodi.

Prelević prilično jasan.

Lazanski zamagljuje gomilom tehničkih detalja.

edit: treći gost je Sreto Malinović, brigadni general.

Edited by svashtabezneshto
Posted

sta je sledece? psihicki problemi, depresivan, gej, narkoman...

Posted

Užas. Ovo pokazuje koliko su se osilili. Ovaj 'nalaz' me je istovremeno razbesneo i jako uplašio.

Posted

Tabloidi će ovo da voze još 2 nedelje.

Posted

rekoh, možda i napisah ovde, kad su krenule teorije o padu: ironija dostojna kloake™ bila bi da ih ljudi masovno oteraju u majčinu, a da zapravo u ovom konkretnom slučaju nisu ništa (mnogo) zajebali. ovo je toliko way too much da probaju da isfabrikuju, pre će biti da je stvarno došao vuk, ali da im niko ne veruje.

Ovo je i moj utisak ali šta god da se stvarno desilo, verovatno će da prinesu na žrtvu nekog uniformisanog čija je dužnost bila da omiriše dah svakog pilota i tehničara leta, i posle toga nikom ništa.

Posted

rekoh, možda i napisah ovde, kad su krenule teorije o padu: ironija dostojna kloake™ bila bi da ih ljudi masovno oteraju u majčinu, a da zapravo u ovom konkretnom slučaju nisu ništa (mnogo) zajebali. ovo je toliko way too much da probaju da isfabrikuju, pre će biti da je stvarno došao vuk, ali da im niko ne veruje.

pa to

Posted

Ovo je toliko odvratno da sasvim lako moze da bude i istina. Mada je jos daleko odvratnije ako su izmislili... Sto taj scenario cini verovatnijim.

U svakom slucaju, citava prica nas je upravo sve ponizila. Po drugi put.

Posted

Znao sam da ce piloti biti krivi.

Ali da su gospoda™ toliko zavisna od obrta dostojnih najneizvesnijih spanskih serija...

Od - Video sam izvestaj i tu nema niceg spektakularnog.

Do - pilot je bio pijan.

Pa gde ces spektakularnije™ care? :isuse:

Sad jos samo botovi da izhendluju™ masu i vozimo dalje.

Posted
Od - Video sam izvestaj i tu nema niceg spektakularnog.

Do - pilot je bio pijan.

pa dobro to su kasnije ubacili, v1.1

Posted

Samo da se najebem majke svima koji su pisali ovaj "izveštaj"

Posted

Mislim, da se ne zajebavamo - ovo su apsolutne i totalne gluposti. Krajnje providna fora glupih i nesposobnih i zlih ljudi, koji ne umeju elegantno da se izvuku iz odredjene situacije jer su, prosto i jednostavno - najobicnije sirovine.

Posted

Ima li ovde nekog bliskog ministarstvu odbrane da nam javi kad na sajtu puste izveštaj? Formulacija "do kraja dana" je prilično rastegljiva, nećemo valjda svi stalno da "rifrešujemo" ...