frit Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 ostajem pri onom sto sam i mislio ovo je grko i odvratno
Dagmar Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Treba traziti, pa i roditelji svih vojnika koji su stradali u razlicitim incidentima u poslednjih 10ak godina su to radili. Ma ne u smislu šta je tačna istina, to da naravno, nego u smislu da li im iole treba verovati da je cela priča greška (pijanog) pilota (a tu je odgovor da nisam ni na trenutak trebala da se to pitam).
svashtabezneshto Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 (edited) RTS, Oko, Lazanski, Božo Prelević i nisam sigurna ko je treći gost, Obućina vodi. Prelević prilično jasan. Lazanski zamagljuje gomilom tehničkih detalja. edit: treći gost je Sreto Malinović, brigadni general. Edited April 3, 2015 by svashtabezneshto
189- Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 sta je sledece? psihicki problemi, depresivan, gej, narkoman...
Frau Gabrijela Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Užas. Ovo pokazuje koliko su se osilili. Ovaj 'nalaz' me je istovremeno razbesneo i jako uplašio.
Weenie Pooh Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 rekoh, možda i napisah ovde, kad su krenule teorije o padu: ironija dostojna kloake bila bi da ih ljudi masovno oteraju u majčinu, a da zapravo u ovom konkretnom slučaju nisu ništa (mnogo) zajebali. ovo je toliko way too much da probaju da isfabrikuju, pre će biti da je stvarno došao vuk, ali da im niko ne veruje. Ovo je i moj utisak ali šta god da se stvarno desilo, verovatno će da prinesu na žrtvu nekog uniformisanog čija je dužnost bila da omiriše dah svakog pilota i tehničara leta, i posle toga nikom ništa.
Prospero Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 rekoh, možda i napisah ovde, kad su krenule teorije o padu: ironija dostojna kloake bila bi da ih ljudi masovno oteraju u majčinu, a da zapravo u ovom konkretnom slučaju nisu ništa (mnogo) zajebali. ovo je toliko way too much da probaju da isfabrikuju, pre će biti da je stvarno došao vuk, ali da im niko ne veruje. pa to
condor Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ovo je toliko odvratno da sasvim lako moze da bude i istina. Mada je jos daleko odvratnije ako su izmislili... Sto taj scenario cini verovatnijim. U svakom slucaju, citava prica nas je upravo sve ponizila. Po drugi put.
Downforce Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Znao sam da ce piloti biti krivi. Ali da su gospoda™ toliko zavisna od obrta dostojnih najneizvesnijih spanskih serija... Od - Video sam izvestaj i tu nema niceg spektakularnog. Do - pilot je bio pijan. Pa gde ces spektakularnije™ care? Sad jos samo botovi da izhendluju™ masu i vozimo dalje.
Krošek Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Od - Video sam izvestaj i tu nema niceg spektakularnog. Do - pilot je bio pijan. pa dobro to su kasnije ubacili, v1.1
renne Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Samo da se najebem majke svima koji su pisali ovaj "izveštaj"
Downforce Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Mislim, da se ne zajebavamo - ovo su apsolutne i totalne gluposti. Krajnje providna fora glupih i nesposobnih i zlih ljudi, koji ne umeju elegantno da se izvuku iz odredjene situacije jer su, prosto i jednostavno - najobicnije sirovine.
stoka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ima li ovde nekog bliskog ministarstvu odbrane da nam javi kad na sajtu puste izveštaj? Formulacija "do kraja dana" je prilično rastegljiva, nećemo valjda svi stalno da "rifrešujemo" ...
Recommended Posts