Jump to content

Stanje na računu +1

Featured Replies

e mislim da ne, bojim se da ces morati da se prosetas do banke. u svakom slucaju to jeste IBAN...

• Replies 95
  • Views 23.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Drugačija ja je forma naloga za plaćanje (bar u Srbiji :-)). Koristi se i swift i iban. Nazovi telefonom Banku, ako plaćaš elektronski, pa pitaj... Na fejsu su i instrukcije za plaćanje u dolarima. Ako treba za još neku valutu, javite, pa ću da metim :-)

primalac, adresa i kauzala bi trebalo da bude dosta za transfer, pored Iban-a.

S obzirom da ste počeli da pričate na etrurskom i da jednu jedinu reč ne razumem, prošetaću do banke.

funte? pliz...

• Author
00889a42fdc6df0ffca0676d62f51991.jpg
  On 3. 9. 2015. at 6:31, dig_chohano said:

S obzirom da ste počeli da pričate na etrurskom i da jednu jedinu reč ne razumem, prošetaću do banke.

Imaš napisan i SWIFT Banke Intesa u Srbiji. To je DBDBRSBG

On 3. 9. 2015. at 9:22, PlusJedan® said:

00889a42fdc6df0ffca0676d62f51991.jpg

fala. prosetacu u sledecih par dana, kad nadjem minut. ne bi trebalo biti kasno. 

NIje kasno ništa, akcija je stalno otvorena

tako sam i mislio

• Author

nije kasno kad god ko pozeli. postojao je predlog da se tura obavi za vikend, ali nam fali ljudi. mozda da pokusamo ovde da se organizujemo?

dakle, tura znaci::

1. kupovina (nase je da nadjemo sto jeftinije cene i eventualno se pogodimo s nekim oko toga, to pokusavamo) - npr. 2 sata posla i kola

2. voznja do parka

3. podela na licu mesta

okvirni spisak cemo okaciti sutra

jasno, ko ima/moze/zeli da donese neke stvari, a nije u mogucnosti sam da odnese, moze da se javi na pm ili na ug.plusjedan@gmail.com, pa cemo videti sta mozemo da uradimo

Nisam u situaciji da pomognem novcem ali možete računati na mene za auto i vozača.

Na Vidikovcu sam, ako je potrebno da pokupim još nekoga.

nisam u situaciji da pomognem sa prevozom posto, trenutno, nemam vozacku. ali bih najverovatnije mogao da pomognem oko podele na licu mesta.

On 3. 9. 2015. at 12:07, PlusJedan® said:

nije kasno kad god ko pozeli. postojao je predlog da se tura obavi za vikend, ali nam fali ljudi. mozda da pokusamo ovde da se organizujemo?

dakle, tura znaci::

1. kupovina (nase je da nadjemo sto jeftinije cene i eventualno se pogodimo s nekim oko toga, to pokusavamo) - npr. 2 sata posla i kola

2. voznja do parka

3. podela na licu mesta

okvirni spisak cemo okaciti sutra

jasno, ko ima/moze/zeli da donese neke stvari, a nije u mogucnosti sam da odnese, moze da se javi na pm ili na ug.plusjedan@gmail.com, pa cemo videti sta mozemo da uradimo

Mogu da vozim i da posudim metro karticu (kapiram da je metro najjeftiniji)

Metro je najjeftiniji samo ako je pravno lice na koje se vodi kartica u sistemu PDVa i ako možeš sa njom da kupuješ proizvode bez PDVa. Bez toga je isti ko ostali Tempo-Roda-Vero-upišipoželji.