Frank Pembleton Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Pa nisu ni zamislili da ih predstave ako mislis na biografiju.Predstavljene su imenom i prezimenom...
bradilko Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 1 hour ago, ObiW said: Klinci se pitaju ko su ovi ljudi koji pričaju o Vladi? A odgovora uglavnom nema, jer jedno 70% ljudi nije predstavljeno. Ja i dalje nemam pojma ko su one dve voditeljke, na primer. Meni ovo bolje od filma. Gile i Koja u 10 rečenica kažu više nego ceo film: divno se cvetkovic oprostio od svog vlade
ObiW Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Pa nisu ni zamislili da ih predstave ako mislis na biografiju.Predstavljene su imenom i prezimenom... Jel pisalo na ekranu ko su i šta su? Nije, za većinu njih. Znam ja zašto je režiser to uradio. Rundek je recimo prisutan u javnosti pa ne treba “Darko Rundek muzičar”, a Sloba Konjović je radio voditelj i ne znamo kako izgleda pa treba “Slobodan Konjović radio voditelj”. To se tako radi ako praviš film za jednokratnu upotrebu za svoju generaciju, pa znaš otprilike koliko je ko poznat u vreme snimanja filma, a i od ranije. Ali ako hoćeš da ovo bude referenca i za 20 godina (a dokumentarac to treba da bude) onda staviš ime, prezime i zanimanje za svakog ko se pojavi u filmu. Kako godine prolaze ovaj nedostatak će se sve više primećivati.
Frank Pembleton Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Dakle Djolovicka se predstavila to sto si sedeo na usima jbga....
ObiW Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Dakle, ja sam naveo jedan primer i rekao da ih ima jos mnogo i zasto je to lose po film na duge staze, a ti si trijumfalno zakljucio da eto za 50% od tog jednog primera nisam u pravu i pobedio u diskusiji.
Frank Pembleton Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 I svakog sa kim je razgovarala je najavila...Akp si mislio da treba da izrecituje biografiju Škarice onda ok...Sa tobom sam odavno prestao da "pobeđujem u diskusiji" ograničiću se samo na to da ispravljam netačnosti... ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Puno hvala za TV info [mention=295]Frank Pembleton[/mention]Ma dobro sigurno će to da se šeruje, šta se sve "deli" ... Shiit has hit the fan...
ObiW Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 10 hours ago, Frank Pembleton said: I svakog sa kim je razgovarala je najavila... Akp si mislio da treba da izrecituje biografiju Škarice onda ok... Sa tobom sam odavno prestao da "pobeđujem u diskusiji" ograničiću se samo na to da ispravljam netačnosti... ... Shiit has hit the fan... I ja samo konstatujem: na kraju ona najavi Slobu Konjovića, a ispod piše “Slobodan Konjović, radio voditelj”. Tako je trebalo za svakog ko se pojavio, bez obzira da li je najavila imenom ili ne, a ne da se sada prepucavamo ko je gluv a ko nije. To je jednostavno profesionalan pristup dokumentarcu, i tu su fulali.
John Coltrane Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Pogledao, ocekivao sam vise moram priznati. Nisam bas odusevljen idejom gde skoro pola dokumentarca ode na svirku (taj koncert je vec odrzan, jel). Lepsi su mi detalji/price njegove dece, zene, prijatelja koji nisu javne licnosti - nekako upotpunjuju onu sliku o Vladi kao finom i toplom coveku. I po stoti put apelujem na bilo koga ko ima ili zna nekog da ima video zapsi Unpluggeda sa NS + . Audio imam. Ne pitam sta kosta.
Behemoth Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ima li jos tog linka za film? Zahvaljujem unapred
djeneralche Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Ide danas Nebeska tema na tvu, film je ok manje vise ali segment o bolesti zajedno sa Baladom od Indeksa, pretuzno. 2
Recommended Posts