teacher Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Joj, ne vise priti pliz :( +1 Sent from my iPad using Tapatalk HD
Frank Pembleton Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Jbte meni je ovo baljezganje promaklo... Do sada... Poslato sa WC šolje by BVK
hoffnung Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 da li neko hoce da ripuje 'die tonecentrale' imao sam kada se pojavio, ali sada vise nemam. znam jednog drugara, ali se sa njim nisam cuo dugo, i bilo bi mi glupo da ga cimam samo zbog toga, a znam da ima cd. na slsku je ocajan bitrate, ali to je uglavnom i uvek sa nasim bendovima/izvodjacima.. da, kao sto ste napisali, kao da je umro neko vama drag i blizak...
hoffnung Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 da li neko hoce da ripuje 'die tonecentrale' imao sam kada se pojavio, ali sada vise nemam. znam jednog drugara, ali se sa njim nisam cuo dugo, i bilo bi mi glupo da ga cimam samo zbog toga, a znam da ima cd. na slsku je ocajan bitrate, ali to je uglavnom i uvek sa nasim bendovima/izvodjacima.. prodato! hvala giuseppe! :)
Indy Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 "BTW najbolje pesme Idola sam ja napisao." Nebojsa Krstic11:06 19.03.2010 11:06 19.03.2010@ Kakav glupan.
Kelt Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Kako je to izgledalo u vreme vladavine najljepšeg usvijet: http://blog.b92.net/text/14540/Sve-po-spisku/ kakav jadnik
porucnik vasic Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Pontijače, on jeste bio fini dečko, ali skroz na rock'n'roll način. Pa ćeš tako naći njegove stihove Kad bi majke znale Da im jebem kćeri Rekle bi mi Vlado Ti odvratna zveri A takođe, potraži u vidicima sa početka 1980-tih njegovu Baladu o riđopičkoj (nema na netu) Е свако је имао покушај клозетског циклуса...
Indy Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Poenta je da nije bio takav dosadnjaković kakvim ga neki zamišljaju.
burekdzija Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Bas smo veceras tuzni kod kuce. Stavili smo decu da spavaju i slusamo ga zena i ja,i svako je u mislima negde daleko i ne mislimo jedno na drugo i to je veceras ok. I mislimo na Beograd iz 80tih kad smo bili klinci i otkrili tu muziku, i na Beograd 90tih kad smo je slusali iz prkosa i da ostanemo normalni, i na Beograd iz 2000 kad smo je slusali izgubljeni i na Berlin 2015 kad je slusamo jer kao da je otisao deo Beograda i deo nas.
dzonibgd Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Setih se ovog dokumentarca. Ko nije probao,taj ne zna https://www.youtube.com/watch?v=Cb3LTXvaDJs
Recommended Posts