Jump to content
IGNORED

Vlada Divljan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Joj, ne vise priti pliz :(

+1

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Jbte meni je ovo baljezganje promaklo... Do sada...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

da li neko hoce da ripuje 'die tonecentrale' imao sam kada se pojavio, ali sada vise nemam. znam jednog drugara, ali se sa njim nisam cuo dugo, i bilo bi mi glupo da ga cimam samo zbog toga, a znam da ima cd. na slsku je ocajan bitrate, ali to je uglavnom i uvek sa nasim bendovima/izvodjacima..

da, kao sto ste napisali, kao da je umro neko vama drag i blizak...

Posted

SK_90_02_001.jpg

SK_90_02_014.jpg

SK_90_02_015.jpg

Ja se i 25 godina kasnije secam ovog intervjua. :cry:

Posted

da li neko hoce da ripuje 'die tonecentrale' imao sam kada se pojavio, ali sada vise nemam. znam jednog drugara, ali se sa njim nisam cuo dugo, i bilo bi mi glupo da ga cimam samo zbog toga, a znam da ima cd. na slsku je ocajan bitrate, ali to je uglavnom i uvek sa nasim bendovima/izvodjacima..

prodato! hvala giuseppe! :)

Posted

"BTW najbolje pesme Idola sam ja napisao."

Nebojsa Krstic11:06 19.03.2010

11:06 19.03.2010@

:lolol:  :lolol:  :lolol:

Kakav glupan.

Posted

Pontijače, on jeste bio fini dečko, ali skroz na rock'n'roll način. Pa ćeš tako naći njegove stihove

Kad bi majke znale

Da im jebem kćeri

Rekle bi mi Vlado

Ti odvratna zveri

A takođe, potraži u vidicima sa početka 1980-tih njegovu Baladu o riđopičkoj (nema na netu)

Е свако је имао покушај клозетског циклуса...

Posted

Poenta je da nije bio takav dosadnjaković kakvim ga neki zamišljaju.

Posted

RTS 2 upravo pusta neki njegov nastup..

Posted

Bas smo veceras tuzni kod kuce. Stavili smo decu da spavaju i slusamo ga zena i ja,i svako je u mislima negde daleko i ne mislimo jedno na drugo i to je veceras ok. I mislimo na Beograd iz 80tih kad smo bili klinci i otkrili tu muziku, i na Beograd 90tih kad smo je slusali iz prkosa i da ostanemo normalni, i na Beograd iz 2000 kad smo je slusali izgubljeni i na Berlin 2015 kad je slusamo jer kao da je otisao deo Beograda i deo nas.

Posted

jbg,iseckano je na 5 delova,da ne kacim sve.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...