James Marshall Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Druga epizoda malo bolja, ali ima i manje mjuze i dalje dramaturški izuzetno slabo bar jer nema toliko referenci (ili su malo diskretnije, tipa kad Sergej T. zove ovog glavnog lika "Rupčić"), ali da li je moguće da 1980. sekretarica u državnom preduzeću koristi izraze "linčovati" i "flešbek" Srpski koji govore hrvatski glumci Ali momenat s Bregom je prajsles, kad momku kog je upozno na šoranju u kafanskom WC-u daje kazetu sa neobjavljenim stvarima :0.6:
*edited by mod Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 ja naleteo danas i moram da priznam da mi je ovako na skoro jednu odgledanu epizodu skroz simpatično. tematski i kvalitetom sam prilično iznenadjen da ovo ide na Hrt, čini mi se da su pokušali zajahati na novom valu Montevidea i inih izdanja. A što se patkometrije tiče u ovoj epizodi je bilo nerešeno. kup smo izgubili, sladjana milosevic ih zajebala a u skc ipak nisu zasvirali :D
morgana Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 vecerasnja epizoda je najbolja do sada/ mada ima dosta mana. anica dobra je jedina ziva osoba u seriji, ostalo su sve vostane figure. koincidencija, pomenuli su decake vlade divljana
morgana Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 a vidi bitange i princeze, isto hrt, isto goran kulenovic, a odlican sitkom
Cort0 Maltese Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 To je valjda jedina pristojna stvar koju su napravili u zadnjih 25 godina.
Cane Vukic Prebranac Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 koincidencija, pomenuli su decake vlade divljana Посветили су му ову епизоду, писало је нешто прије шпице.
morgana Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ovo je vec dosta bolje nego na pocetku. Jel gleda neko?
Papovac Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 gledo ja. nije bilo tragicno ovo veceras. nista epohalno, ali ok. a bili i termiti
morgana Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 ide od ponedeljka do cetvrtka slazem se, nista epohalno, ali vise ne ni neugodno
James Marshall Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Popravlja se, mada i dalje ima hitova. Najjači mi je kad neki debeli kapetan, koji inače sluša Šemsu po cijeli dan (a zbog loše glume ne mogu da provalim da li je iz Srbije ili je Bosanac) kaže "e ovu set listu da navježbate" Mislim oficir u nekoj vukojebini '80. koristi izraz set-lista :-D
Cane Vukic Prebranac Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Не знам за вас, мени вечерашња епизода би одлична. Садржајна, добро су укрстили неколико прича, једино ми је вишак онај Јагодин муж у свом предузећу.
Recommended Posts