Jump to content
IGNORED

Nordijsko skijanje, bijatlon i ostali zimski sportovi

Timmy

Recommended Posts

Posted

Samo da se jos jednom poklonim :Hail: velikanu.

Ole Einar Bjørndalen je danas osvojio srebro u sprintu na SP u biatlonu. Pune 42 godine, ali jos se ne da :)

Ukupno 41 medalja na SP (19-13-9) :Hail:

nikada ga nisam volio i uvijek navijao protiv njega, ali :Hail:

danas fak i shipulin razvalili, ali su juce bili toliko uzasni da nisu uzeli vise od 5. i 9. mjesta. vjerovatno su favoriti za medalju na 20km.

Posted

Ma Šipulin (za kog navijam) je ove godine u fazonu da čoukuje, danas je promašio jednom na poslednjem gađanju, kad je bio u situaciji da se možda bori i za srebro.

Posted

Ipak Fourcade nije supermen. J.Boe ga pobedio u finišu masovnog starta, a legenda Bjørndalen je treći. Uz zlato koje je uzeo u štafeti, ukupno 44 medalje na SP!!!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• 8 months later...
Posted

Otvara se teren za karling u Bg. Mora se probati :)

• 3 weeks later...
Posted

secamo se, kako da ne. zvezda nije uspela da uzme titulu u to vreme, ali jedan drugi beogradski klub jeste ;). odlican intervju i pozz dacho!

Posted

Da, da...to Sekelj i naglašava da ste dovođenjem Domine Lomovšeka (i još nekih igrača) napravili korak više od nas. Ali eto, i ono što smo mi uradili bilo je veliku u onom trenutku. Meni je lično hokej uvijek bio rame uz rame fudbalu. pratio sam ga od malih nogu. 

Hvala za pohvale...

Posted

Meni se čini da je to bilo iznenadjenje u rangu titule partizana u rukometu 93, ono mi se pojačali i svi su očekivali da uzimamo...

Sent from my iPad using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Fourcade, deseta pobjeda u 13 trka. Jos tri pobjede i postaje apsolutni rekorder po pobjedama u jednoj sezoni. :Hail:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Fourcade oborio rekord pobjeda u jednoj sezoni, 13. :Hail:

• 3 weeks later...
Posted

Na RTS3 prenos SP umetničko klizanje, slobodno.