Jump to content

Kup Radivoja Koraća

48 members have voted

1. 1. Pobednik?

• Vojvodina
      1
    • Mega
      5
    • Partizan
      13
    • Crvena Zvezda
      19
    • Konstantin
      2
    • Vršac
      1
    • FMP
      2
    • Metalac
      2
    • Niko, neće se završiti takmičenje
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Deluje da je malo ovih 9 razlike, a opet Partizan promasio 7 bacanja i jeftino prodao najmanje 5 lopti.

Malo je 9 razlike, zbog toga što je Zvezda dominirala u skoku, a to baš nije očekivano. U principu, Partizan protiv ove odbrane nema nikakvih rešenja, osim suvog kvaliteta Pavlovića i "kvaliteta" Mačvana da na njemu sude faul. Ukoliko uspostavi uobičajenu kontrolu skoka, Partizan je itekako u igri. 

tepić, murić, dalo, bezbradica sa minus indeksom, a mali marinković ima nulu...a kod zvezde svi u plusu i samo -9? kako??

Ne moza da se parira Zvezdi sa deficitom kvaliteta na pleju i centru. Pritom, promasujemo bacanja (6), oni nijedno; nema nijedne jebene akcije iz tranzicije, izgubli smo nekoliko glupavih lopti u napadu, gde su nam ubacili tri polaganja i trojku iz tranzicije.

Ovo u prvom je bilo za -15.

nisam ja siguran u taj deficit na pleju,....zvezdini crnci /standardno/ ništa ne pokazuju. Da nije Pavlović imbecil, bilo bi ovde egal. 

Ubr, počinjem da verujem da Blažič ima zagarantovanu minutažu u Zvezdi.

43-31 napad i fantomski aut onda sa druge strane trojka u zadnjoj sekundi . Tako da je to otprilike i bilo nekih 12-14 razlike ...

prvi naš napad u drugom pol je razlog što je tepić očajan, znači ne šut i ostalo nego ovo, odmah ima pas na milutinova da prenese, on čeka i čeka i čeka i milosavljević na kraju uđe u problem sa vremenom i mora da digne sa 8m

nisam ja siguran u taj deficit na pleju,....zvezdini crnci /standardno/ ništa ne pokazuju. Da nije Pavlović imbecil, bilo bi ovde egal. 

оvo kao kad su straji svi liverpulovi crnci sterling

blamiraš se, užasno.

napokon muriću! mora neko da se pridruži mačvanu i pavloviću.. meni malo nerealno da je samo -4.

Tako je, breeee

blamiraš se, užasno.

jel? a kako? 

Ostali smo u svlačionici, sad nastupa mag Radonja :naughty:

Koliko je mladi Milutin tupav .

Edited by elementary

Ostali smo u svlačionici, sad nastupa mag Radonja :naughty:

Ja bih rekao da je već nastupio, ekipa mu je dala 4 poena za 3 i po minuta.

Ozbiljan je bolid Milutinov.

Lepi Laza ga prati u stopu ovim bacanjem po terenu, niti odglumi faul niti ga napravi kao čovek

Partizan imao prilike da izjednači nekoliko napada , može da im se obije o glavu .

Inače katastrofa košarka.

Edited by elementary

Guest
This topic is now closed to further replies.