Ivo Petović Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Deluje da je malo ovih 9 razlike, a opet Partizan promasio 7 bacanja i jeftino prodao najmanje 5 lopti. Malo je 9 razlike, zbog toga što je Zvezda dominirala u skoku, a to baš nije očekivano. U principu, Partizan protiv ove odbrane nema nikakvih rešenja, osim suvog kvaliteta Pavlovića i "kvaliteta" Mačvana da na njemu sude faul. Ukoliko uspostavi uobičajenu kontrolu skoka, Partizan je itekako u igri.
Kreator Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 tepić, murić, dalo, bezbradica sa minus indeksom, a mali marinković ima nulu...a kod zvezde svi u plusu i samo -9? kako??
steins Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ne moza da se parira Zvezdi sa deficitom kvaliteta na pleju i centru. Pritom, promasujemo bacanja (6), oni nijedno; nema nijedne jebene akcije iz tranzicije, izgubli smo nekoliko glupavih lopti u napadu, gde su nam ubacili tri polaganja i trojku iz tranzicije. Ovo u prvom je bilo za -15. nisam ja siguran u taj deficit na pleju,....zvezdini crnci /standardno/ ništa ne pokazuju. Da nije Pavlović imbecil, bilo bi ovde egal.
Ivo Petović Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ubr, počinjem da verujem da Blažič ima zagarantovanu minutažu u Zvezdi.
elementary Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 43-31 napad i fantomski aut onda sa druge strane trojka u zadnjoj sekundi . Tako da je to otprilike i bilo nekih 12-14 razlike ...
theanswer Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 prvi naš napad u drugom pol je razlog što je tepić očajan, znači ne šut i ostalo nego ovo, odmah ima pas na milutinova da prenese, on čeka i čeka i čeka i milosavljević na kraju uđe u problem sa vremenom i mora da digne sa 8m
Malvo Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 nisam ja siguran u taj deficit na pleju,....zvezdini crnci /standardno/ ništa ne pokazuju. Da nije Pavlović imbecil, bilo bi ovde egal. оvo kao kad su straji svi liverpulovi crnci sterling
SleeperSleep Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 nisam ja siguran u taj deficit na pleju,....zvezdini crnci /standardno/ ništa ne pokazuju. Da nije Pavlović imbecil, bilo bi ovde egal. blamiraš se, užasno.
Kreator Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 napokon muriću! mora neko da se pridruži mačvanu i pavloviću.. meni malo nerealno da je samo -4.
elementary Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Ostali smo u svlačionici, sad nastupa mag Radonja Koliko je mladi Milutin tupav . Edited February 21, 2015 by elementary
James Marshall Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ostali smo u svlačionici, sad nastupa mag Radonja Ja bih rekao da je već nastupio, ekipa mu je dala 4 poena za 3 i po minuta.
elementary Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Lepi Laza ga prati u stopu ovim bacanjem po terenu, niti odglumi faul niti ga napravi kao čovek Partizan imao prilike da izjednači nekoliko napada , može da im se obije o glavu . Inače katastrofa košarka. Edited February 21, 2015 by elementary
Recommended Posts