Ivo Petović Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 mačvan siluje redom naše nade, prvo kalinu a onda i luku.
Giggsy Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ovim kosem zabelezili smo prvu trojku i prvu asistenciju na utakmici... Penale sutiramo 7/13 Ni sam ne znam kako smo zivi i dalje
SleeperSleep Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 malo je 9 razlike ali nije nerealn. previše izgubljenih lopti i sitnih gluposti. bolji smo za 20+ razlike, videćemo kako će to izgledati do kraja.
theanswer Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) da ima da se vidi plus minus sa pavlovićem ali sam je kriv, dva apsolutno kretenska faula kao i što je slučaj cele sezone kada imamo ozbiljnog protivnika tepić ne može ništa da pogodi, dalo i bezbradica ni ne postoje ili bolje da ne postoje, milutinov beskoristan uglavnom,mačvan loš u odbrani, loša generalno odbrana od pika i to je to. rezultat iz real, ovo je tačno razlika ova dva tima, 10ak za zvezdu Edited February 21, 2015 by theanswer
Ivo Petović Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Ja ćorav izgleda, nisam video da je gazio. Naravno da nije gazio, to je jebeni Milija Vojinović. U svim mečevima do kraja sezone u principu sve zavisi od Zvezde. Razlika u kvalitetu timova je velika, ali je veliki i kompleks i gubitnički mentalitet kluba. Edited February 21, 2015 by Ivo Petović
Ryan Franco Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 da li sam se prevario ili nije upisan jedan lazicev poen sa penala? sredinom druge četvrtine? mislim tu neki oko 35og, 36og...
SleeperSleep Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) da ima da se vidi plus minus sa pavlovićem ali sam je kriv, dva apsolutno kretenska faula kao i što je slučaj cele sezone kada imamo ozbiljnog protivnika tepić ne može ništa da pogodi, dalo i bezbradica ni ne postoje ili bolje da ne postoje, milutinov beskoristan uglavnom,mačvan loš u odbrani, loša generalno odbrana od pika i to je to. rezultat iz real, ovo je tačno razlika ova dva tima, 10ak za zvezdu Edited February 21, 2015 by ikar
Kreator Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 da li ima neko statistiku prvog poluvremena? neki link?
J.R. Cash Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Deluje da je malo ovih 9 razlike, a opet Partizan promasio 7 bacanja i jeftino prodao najmanje 5 lopti.
SleeperSleep Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 da li ima neko statistiku prvog poluvremena? neki link? http://www.kls-live.com/live.php?id=par_crv
elementary Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Partizan pogodio, odnosno bolje rečeno Pavlović par teških šuteva i Mačvan iznudio par faula i toliko od njih, ostali katastrofa. Zvezda treba samo da stisne odbranu na početku treće, udari blagi presing i održi desetak razlike . Mada videćemo šta će biti ako se malo približe a Radonja zabaguje kao po običaju Edited February 21, 2015 by elementary
SleeperSleep Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Deluje da je malo ovih 9 razlike, a opet Partizan promasio 7 bacanja i jeftino prodao najmanje 5 lopti. tačno. zato sam i napisao da je razlika dobar reprezent viđenog.
Yoda Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ne moza da se parira Zvezdi sa deficitom kvaliteta na pleju i centru. Pritom, promasujemo bacanja (6), oni nijedno; nema nijedne jebene akcije iz tranzicije, izgubli smo nekoliko glupavih lopti u napadu, gde su nam ubacili tri polaganja i trojku iz tranzicije. Ovo u prvom je bilo za -15.
Kreator Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 http://www.kls-live.com/live.php?id=par_crv hvala!
Recommended Posts