Lrd Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 PS jel ova plavuša iz druge sezone ona iz Djavoljeg Advokata? Alal ti ćufte, kako si je uhvatio.
steins Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Alal ti ćufte, kako si je uhvatio. fotografsko pamćenje i baza podataka u engramima kad su u pitanju takve stvari. Moj komšija pamti cifre a ja filmove i serije. PS ako ti išta znači - mislim da je ona riba u prikolici kod koje se krije ovaj ista ona uvrnuta advokatica iz GoodWife. Edited March 8, 2015 by steins
Lrd Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 PS ako ti išta znači - mislim da je ona riba u prikolici kod koje se krije ovaj ista ona uvrnuta advokatica iz GoodWife. Jeste, ali nije to isto. Nju gledamo redovno u Gud vajfari i Person of interest, a Advocate je bio pre skoro 20 godina.
steins Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 E kad smo već kod POI, vredi li to gledati? Ja sam počeo ali mi se nije dopalo, Kavizel mi nikako ne leži, a i cela priča mi je nekako bljak.
Lrd Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 E kad smo već kod POI, vredi li to gledati? Ja sam počeo ali mi se nije dopalo, Kavizel mi nikako ne leži, a i cela priča mi je nekako bljak. To je gornji prosek, uz nekoliko dobrih bonusa. Dakle, vredi, ali ako ti nije legla posle prvih nekoliko, neće ni posle.
Arkadija Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) To je gornji prosek, uz nekoliko dobrih bonusa. Dakle, vredi, ali ako ti nije legla posle prvih nekoliko, neće ni posle. Slažem se. Na prvi pogled deluje da je bezlična stereotipna serija, ali nije. Stvarno je tu negde na samoj granici da pređe u odlične serije. I ima živopisne sporedne likove. edit: Mislim da je ta uvrnuta advokatica iz Gud vajf, žena Majla Emersona ( Ben iz Losta i Harold iz POI) Edited March 8, 2015 by Arkadija
steins Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 PS ako ti išta znači - mislim da je ona riba u prikolici kod koje se krije ovaj ista ona uvrnuta advokatica iz GoodWife. Jeste, ali nije to isto. Nju gledamo redovno u Gud vajfari i Person of interest, a Advocate je bio pre skoro 20 godina. edit: Mislim da je ta uvrnuta advokatica iz Gud vajf, žena Majla Emersona ( Ben iz Losta i Harold iz POI) its all connected.... :O
steins Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 najbolji deo Folovinga je što se ovde civili ubijaju ko ono zombiji u Hodajućim Mrtvacima - na dobar dan - samo potegnu nokče za pojasem i cap, gotovo.
mammy two shoes Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 izašle su 3 epizode (od 5 ) serije wpc 56 o ljupkoj policajki. http://www.imdb.com/title/tt2678354/?ref_=fn_al_tt_1
Lrd Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 izašle su 3 epizode (od 5 ) serije wpc 56 o ljupkoj policajki. http://www.imdb.com/title/tt2678354/?ref_=fn_al_tt_1 Aaa, ja nisam znao da se to nastavilo. Fala, mammy.
steins Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 sad kad sam odgledao dve seozne Folovinga mogu sa 100% sigurnosti da kažem - ovo jeste rip off Džeka Bauera. A razlika izmedju Kifera i Kevina je taman koliko i razlika u kvalitetu serija.
Lrd Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Ne znam gde da pišem o Skandalu. Mislio sam da su posle treće sezone iscrpli suvu drenovinu, ali četvrta se sasvim lepo vuče. Inače, Skandalu ide ogromni bonus jer je Artemis postala reccuring cast.
steins Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Fargo mi je odlučan. Ona scena sa Bilibobom i saobraćajcem na kraju prve epizode se odmah kandiduje za epsku. Inače, onaj saobraćajac Grimli je isti lik koji je igrao popa u Mad man. Tu je i Saul - trebalo mi je 4 epizode da se setim odakle mi poznat :)
Lrd Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Tebi vera zabranjuje da koristiš search, nema druge. :D http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19045&hl=fargo
Recommended Posts