Lrd Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Kad neće luba da se smiluje godinama... Nema ni nekog uvoda, pošto je već krajnje vreme. Počinjem uslovnom preporukom za Bosch . Glavni lik je onaj glumac iz Dedvuda, Supernečurala, Gud vajfare i svih ostalih serija ikad, a glume i Marlo i poručnik Danijels. Napisao sam "uslovna" jer nisam završio, ali početak obećava.
Lrd Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Čisto da dodam i The Blacklist ko do sada nije gledao. Odlična serija proseka, mada druga sezona malo luta posle zimske pauze. Gađajte dalje šta ima.
Time Crisis Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Backstorm, malo krimi malo komedija, sve u svemu nije loš. :)
Њујоркер Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Konacno smo zena i ja nasli nesto valjano. Danas ceo dan pregledavali svih 10 epizoda prve i za sada jedine sezone na amazonprajmu Kapa dole. Fina dinamika radnje, relativno ok zakljucena sezona, nadam se nastavku (P.I.?) Bosa uskoro. Frustrialo me jedino jako puno LA slenga: nesto se prepozna, nesto se logicki poveze, vecina je huh?!?, ali da se preziveti. Ocemo jos.
Frank Pembleton Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Backstorm, malo krimi malo komedija, sve u svemu nije loš. :)E to dam video da su baš agresivno reklamirali za vreme NFL tekmi.Na sta lici?Ono neobavezna razonoda?
Time Crisis Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Da, otprilike tako nešto, sigurno da neće osvojiti neke velike nagrade, ali može da se gleda, ima dobrih fazona. :)
Time Crisis Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Hvala, nikad neću ubosti to ime kako treba, uvek nešto obrnem. :)
Lrd Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Boško™ je odličan, apsolutno je elrojevski, samo, naravno, blaži. Apsolutna preporuka.
Sludge Factory Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Kupljeno (amo ne znam kad cu bas da krenem :D )
gagilija Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 bosch odlican...broadchurch 7. epizoda na kioscima
mustang Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) Bosch topla preporuka, ukrasen southland bih rekla. to je to...srz LA. Ali ima par stvari sto mi smeta i ofrlje su uradili....nego da ne kvarim. I ovaj ko je radio location scouting kao da mi je gledao u istoriju. Svako mesto znam ili sam bila tu. Spica mi je do jaja... Edited February 17, 2015 by mustang
Milosh76 Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Jel to izasla cela sezona Boscha, ili se imdb nesto zeznuo?
Lrd Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Jel to izasla cela sezona Boscha, ili se imdb nesto zeznuo? Cela, 10 epizoda.
mammy two shoes Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 pojavila se nova mini serija o bajkerima gangland undercover. kome se dopadao SOA pre nego što su ga upropastili, možda mu se i ovo svidi. http://www.imdb.com/title/tt4341996/?ref_=nv_sr_1
Recommended Posts