Max Morlock Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Inače sa pandurima, u "provere" po hostelima (da li ima ljudi "bez papira") uvek ide po jedan Sirijac... Da li je on tu ovdašnji, od ranije, ili neki "sveže pridošao" pa vrbovan (...) ne znam. Podseti me na ovo jedan od prethodnih postova koji je predviđao sličan scenario u novoj "taksi aferi". Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Krampa Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=04&dd=15&nav_category=78&nav_id=980721
Skyhighatrist Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su policijskog službenika PU za grad Beograd M.K. (1991) zbog osnova sumnje da je izvršio u saizvršilaštvu sa još jednim policijskim službenikom krivično delo razbojništva nad sirijskim državljanima. Osumnjičeni je 18. avgusta 2015. godine u večernjim satima u Beogradu, prišao oštećenima i pokazavši službenu legitimaciju i pištolj koji je držao ispod jakne, zahtevao je od njih da sve predmete izvade iz džepova, a zatim je od prvog oštećenog oduzeo 1.400 evra, a od drugog 650 evra, kao i lična dokumenta. Policija radi na identifikaciji drugog osumnjičenog policijskog službenika, dok će M. K. biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu. Morloče, šta bi sa onim dečkom zbog koga si i pokrenuo ovaj topik?
Max Morlock Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Bilo je ovo: Više meseci se nakanjujem da ostavim tu "kapitalnu" završnicu cele priče, al mi nešto muka kad o tome razmišljam.... pojeo vuk magarca, kao ne znaju ko je tad bio u patroli, ma da... Setio sam se ponovo cele ove priče letos na moru kad se po vestima provlačio onaj ker što je oteo Sirijcu 2 soma evra. Verovatno je delovao solo van razrađene šeme ili nije podelio sa načelnikom, nadređenim etc. pa su ga kao ukebali, malo razvlačili po štampi i portalima i čeka ga ukor razrednog ;) Eto...
mackenzie Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Naši sprečili teroristički napad. Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu pronađene su dve rakete sa eksplozivnim punjenjem koje su transportovane iz Bejruta preko Beograda i Londona za Njujork. http://www.blic.rs/vesti/hronika/drama-na-aerodromu-policija-pronasla-rakete-sa-eksplozivom-u-avionu/3zfhzf9 Molim da se ovo prebaci u panduracija u srbalja pošto sam promašio temu. Edited March 12, 2016 by mackenzie
mackenzie Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Dobro kako god, i ja kuburim. Ali realno neko već mora da obezbeđuje aerodrome.
čekmeže Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 If there was no government, wouldn't there be chaosEverybody running round, setting petrol bombs off?
čekmeže Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ako nekog interesuje kako izgleda policajac koji je na svojoj svadbi pucajući iz službenog pištolja ranio devojčicu.
James Marshall Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 veoma intelektualno izgleda. Kad vidim ove tribale tačno vidim da je nositelj istih na nivou 10000 BC.
čekmeže Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Intelekt na stranu, ako ovako izgleda policajac, kako izgleda kriminalac?
Lezilebovich Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 previše predrasuda imaš. nije ovo vreme kada se loši momci tetoviraju, a dobri ne.
gospa buba Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 ovaj je mozda bash dobar ali ne uliva neshto poverenje ^_^
Recommended Posts