February 5, 201510 yr Ekvatorijalna Gvineja prilicno solidno deluje. Bilo bi lepo da se ponovo pokenjaju po tiketima vecini kladionicara.
February 5, 201510 yr Ekvatorijalna Gvineja prilicno solidno deluje. Bilo bi lepo da se ponovo pokenjaju po tiketima vecini kladionicara. ovo će se na kraju ipak desiti. navijači gane zarobljeni između terena i tribina, ne mogu ni napred ni nazad. bog zna kako će kući.
February 6, 201510 yr Onaj sudija što je množio nepravdu u 1/4 finalu za domaćina je suspendovan na 6 mjeseci.
February 8, 201510 yr Nadam se da neće i ovde penali. Simpa su mi i jedni i drugi, prosto ne znam ko bi radije da dobije...
February 8, 201510 yr Krompiri i na terenu. Oba tima igraju da ne izgube, možda minimalno aktivnija Gana. Čeka se da neko pogreši ili da gruvaju penale.
February 8, 201510 yr Bolja je Gana veceras, a pogotovo u prvom (dvije stative). Steta sto nije pao gol tada...
February 8, 201510 yr +1 Mada, evo ga Salomon Kalunjo, radovao bih se da on zabije, mnogo mi je simpa lik ^_^ Edited February 8, 201510 yr by Skyhighatrist
February 8, 201510 yr Ne može niko iz penala da pogodi gol jbt a ne da ga da ahahahhaha golman se žali na grč pred petu seriju penala koje ludilo, ovo još nisam video Edited February 8, 201510 yr by theanswer