January 15, 201510 yr Meni je veće iznenađenje da nema Nolana i uopšte Interstellar u samo dve nominacije. A za glumicu je možda i najjača konkurencija. Navijam kao i uvek za Marion, ali ne bih imao ništa protiv ni da Džulijan uzme. Kobni, šta fali Pajkovoj?
January 15, 201510 yr Author svemir je uvek in ali poljoprivredno-kosmonautske nebuloze poput interstelara nisu.
January 15, 201510 yr Ma jok, to je bilo sezonski. Kao sto je Rej prosao dobro a posle Walk the line najebao zbog tajminga.
January 15, 201510 yr Nisam gledao Nolanov film, ali odbijam da verujem da je gori od Gravitacije. U svakom slučaju, sudeći po hajpu i kritikama, mislim da je Nolanovo izostavljanje najveće iznenađenje nominacija. Dobro i uvrštavanje najgoreg Bred Li Kupera ikad.
January 15, 201510 yr Author za mene je velika dilema: sta se desilo sa Edwardom Nortonom? sporedna uloga?
January 15, 201510 yr Murova ce da da dobije oskara a eto neke zene usere da prave da su glumice kao sto je pajkova.
January 15, 201510 yr Zanimljivo je da su praktično svi kandidati za strani film - filmovi koji se bave trenutnim, ili vrlo skorašnjim političkim događajima, dok kod američkih filmova jedino Selma ima veze s politikom i to događajima od pre pedeset godina. To kao u smislu da ostali nemaju veze sa politikom ^_^
January 15, 201510 yr za mene je velika dilema: sta se desilo sa Edwardom Nortonom? sporedna uloga? ruffalo?