February 1, 201510 yr Novak mu cestita vencanje, Kim se fino nasmejala, a Maki gleda u pod... Joj, tek mi sad krivo za ona dva GS finala koja je izgubio od ove depresivne papuče(tm). Meni nekako draži Vajda i ona njegova paorska faca. Nadam se da će biti u loži kad Nole bude osvajao RG ^_^ jedan od razloga zašto najviše volim ovaj forum - najbolje provale.
February 1, 201510 yr Počinje Mats, jako kisela faca. ajd sto je Mats smoren nego je i Barbara smorena
February 1, 201510 yr ajd sto je Mats smoren nego je i Barbara smorena Barbara je stalno tako, valjda je plastični hirurg malo više zatego.
February 1, 201510 yr Jbte vidi mats koji komentarise upad na teren, jer "australija je otvorena ka izbeglicama"...
February 1, 201510 yr Barbara je stalno tako, valjda je plastični hirurg malo više zatego. Ma jok Barbara je uvek uzbudjena i vesela a sad jadna smorena skroz
February 1, 201510 yr Meni Matsove patnje uvek ulepšaju dan. +1 ovo je bilo genijalno "Krajnje vrijeme je bilo da me Novak pređe po broju titula" a faca kao da je zagrizao ukvaren kiseli krastavac. Edited February 1, 201510 yr by James Marshall
February 1, 201510 yr Ma jok Barbara je uvek uzbudjena i vesela a sad jadna smorena skroz Poznata mi je ta kisela faca, garant joj nije prošao tiket.