February 1, 201510 yr Jos jedan gs izdvaja se na vrhu sa bogovima tenisa, neverovatno. Ne kazem da i ovako nije, ali jos jedan ili dva...
February 1, 201510 yr Maki je toliko mentalno demoliran, ovo mnogo tesko podnosi. Na 0:2 u trecem, prebacio sam na Smiljana Banjca, opet je bio talija :D
February 1, 201510 yr Smetnuo sam s uma da Nole ima samo 1 US Open, a cak 4 puta je gubio finala tamo. To bi valjalo popraviti malo, samo kazem
February 1, 201510 yr Novak bezi Nadalu 7300 bodova Beži? Ma ovaj ga i ne juri. Endi se raspričao, neupućeni bi mislili da je pobedio :o Možda mu još nisu javili... :P
February 1, 201510 yr Novak mu cestita vencanje, Kim se fino nasmejala, a Maki gleda u pod... Joj, tek mi sad krivo za ona dva GS finala koja je izgubio od ove depresivne papuče.
February 1, 201510 yr Drago mi i zbog Bekera. Nisam verovao da ću ovo da kažem, ali - i meni. Izgleda kao da mu ovo znači koliko i njegovi slemovi onomad
February 1, 201510 yr Meni nekako draži Vajda i ona njegova paorska faca. Nadam se da će biti u loži kad Nole bude osvajao RG ^_^
February 1, 201510 yr Meni nekako draži Vajda i ona njegova paorska faca. Nadam se da će biti u loži kad Nole bude osvajao RG ^_^ Meni podjednako :D