gone fishing Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 očekivano mučenje bravo za djokera uspeo je da izgubi set iako je imao 5 vinera više, treba to umeti
Tsai Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ubicu se ako ovaj bilmez uzme i australiju preko Novaka
keitel Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Podigao je Marej nivo pred kraj, ali ovo je bio Đokovićev set. Ide ovo u 5, ne može drugačije.
duda Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 preko dva ipo sata dva seta dobiće marej ovo ako ne drugačije, a ono na fizikalije novak posle onog virusa još uvek nije spreman za ovakve mečeve al' ko mu je kriv, znao je to, a dopustio je da ga smarej uvuče u svoju šemu
Kreator Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Podigao je Marej nivo pred kraj, ali ovo je bio Đokovićev set. Ide ovo u 5, ne može drugačije. odlično, onda gledam samo taj peti..bezveze ću samo da se nerviram duže. ovako skratim nerviranje :)
James Marshall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Opet se Đoković vuče po terenu kao da nema kostiju.
duda Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 (edited) teško će ovde biti petog ed. i da, nisam gledala tb a novak je ipak izgubio ovo bi mogao da bude veoma kratak set, tako mi se čini mnog je jači endi mislim fizički, al' dovoljno je to Edited February 1, 2015 by dùda
Cash Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jel moguce da niko nije glasao za Endyja da osvaja Aus open.
James Marshall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Izgleda ima problem sa nogama, sa grčevima.
Have_Fun Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Idi bre Novace u pi*ku lepu materinu!Nisam nista spavao i jos ustanem da te bodrim i ti igras ovako k`o pizda neka poslednja!Posrao si mi se po ovom uzasnom, oblacnom nedeljnom jutru!Sad cu ceo dan da budem nadrndan i neko ce to morati da trpi!Ti si kriv!Jebi se!Dovidjenja..
James Marshall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Trenutno na Đoka 1,95 a na Mareja 1,75
Recommended Posts