freakns Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 kao i obicno, preterujete... prvi set je bio strasan, ali strasan. do tie breaka obojica su disali na skrge, i posledice toga gledamo sada u drugom setu... vratice se oni u trecem sigurno, ako ne i pre toga. do tada cemo gledati ko duze izdrzi a da ne ubaci zicer u mrezu
wall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A publika, gde je? Ubili su publiku ovim tenisom. Ja bih tražio da mi vrate pare.
duda Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 kao i obicno, preterujete... prvi set je bio strasan, ali strasan. do tie breaka obojica su disali na skrge, i posledice toga gledamo sada u drugom setu... vratice se oni u trecem sigurno, ako ne i pre toga. do tada cemo gledati ko duze izdrzi a da ne ubaci zicer u mrezu ma kako bre strašan pa pogledaj odnos vinera i ue, naročito kod novaka
gone fishing Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) bio je odličan meč u prvih pola sata onda je kvalitet opao na wta nivo Edited February 1, 2015 by gone fishing
Arkadija Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Evo je publika, rešili da se obračunaju sa igračima.
Max Morlock Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jel može detaljnije, ja izašao na terasu... Kafa, pljuga... i odmah veselo :D Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Grandilof Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Mogao sam kucu da ulozim da ce da padne brejk sada, krenuh da pisem, ali me prekinu ovo komesanje.
duda Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 (edited) znači užas novak neprepoznatljiv marej mag agresivne igre za novaka novače, gde su ti moooooda ? Edited February 1, 2015 by dùda
Arkadija Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Spalite se oboiijca. Edited February 1, 2015 by Arkadija
gone fishing Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 jbg djoker još uvek nume da igra protivu vetra
Max Morlock Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Sranje... <_< al imam vere u Endija Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Recommended Posts