Jump to content

OZI Open 2015

POBEDNICI ??? 48 members have voted

1. 1. Pobednik u muškoj konkurenciji ?

• Novak
      30
    • Roger
      8
    • Andy
      0
    • Rafa
      2
    • Stan
      0
    • Neko drugi
      8
  2. 2. Pobednik u ženskoj konkurenciji ?

• Serena
      13
    • Marija
      14
    • Simona
      2
    • Petra
      4
    • Ana
      8
    • Neka druga
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc].

Jebo mater ako vas ja razumem.  

+1

Iako sve rečeno za Serenu stoji, ja sam u ovom youtube slučaju skroz na njenoj strani. Foot-fault je najbenigniji teniski prekršaj, to što su joj nožni prsti 3 santima bliži mreži nego što bi trebalo joj ne daje gotovo nikakvu prednost pri tom servisu. Apsolutno bez veze, to se jednostavno u ovakvim trenucima ne sudi.

Ne slazem se nimalo. Naravno da treba da se sudi sa razumevanjem igre. Ne treba sudije i pravila da budu u centru paznje, vec igra.

Jos 3 komada i pada rekord Stefi Graf.

Ko bi reko

Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc].

Muguruza da igra finale sledece godine,zajebavas se :0.6: . 

Žalim sve koji nemaju dual audio, jebeni Banjac, ili što bi rekao moj jedan drugar, depresija u najavi.

Ima i na Rts.

Ajmo Novace...

Wilander malopre u razgovoru sa Barbarom Schett rece da je juce mislio da ce dobiti Djokovic, a danas misli da je blagi favorit Mari...ako se dobro secam, prekjuce (tj posle Djokovicevog maca sa Wawrinkom mozda nije prekjuce) je mislio da je favorit Mari... :D

Gem posle 0:40... Priznajem, prijatno sam iznenađen.

Sent from my ZP990+ using Tapatalk

Važan gem. Kakva dva bekhend-voleja je odigrao Đoković u ovom gemu, savršenstvo.

leprsavo, leprsavo indeed...bice ovo sjajan mec

wow...sta sada igra Novak...vrhunski!

Hm, sad da vidimo da li i Andy ume isto to...

Sent from my ZP990+ using Tapatalk

Ajmo ajde sad smireno, još 2 brejk lopte