January 31, 201510 yr Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc].
January 31, 201510 yr Iako sve rečeno za Serenu stoji, ja sam u ovom youtube slučaju skroz na njenoj strani. Foot-fault je najbenigniji teniski prekršaj, to što su joj nožni prsti 3 santima bliži mreži nego što bi trebalo joj ne daje gotovo nikakvu prednost pri tom servisu. Apsolutno bez veze, to se jednostavno u ovakvim trenucima ne sudi. Ne slazem se nimalo. Naravno da treba da se sudi sa razumevanjem igre. Ne treba sudije i pravila da budu u centru paznje, vec igra.
January 31, 201510 yr Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc]. Muguruza da igra finale sledece godine,zajebavas se :0.6: .
February 1, 201510 yr Žalim sve koji nemaju dual audio, jebeni Banjac, ili što bi rekao moj jedan drugar, depresija u najavi.
February 1, 201510 yr Wilander malopre u razgovoru sa Barbarom Schett rece da je juce mislio da ce dobiti Djokovic, a danas misli da je blagi favorit Mari...ako se dobro secam, prekjuce (tj posle Djokovicevog maca sa Wawrinkom mozda nije prekjuce) je mislio da je favorit Mari... :D
February 1, 201510 yr Gem posle 0:40... Priznajem, prijatno sam iznenađen. Sent from my ZP990+ using Tapatalk
February 1, 201510 yr Važan gem. Kakva dva bekhend-voleja je odigrao Đoković u ovom gemu, savršenstvo.
February 1, 201510 yr Hm, sad da vidimo da li i Andy ume isto to... Sent from my ZP990+ using Tapatalk