reg Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc].
Fins fleet Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Iako sve rečeno za Serenu stoji, ja sam u ovom youtube slučaju skroz na njenoj strani. Foot-fault je najbenigniji teniski prekršaj, to što su joj nožni prsti 3 santima bliži mreži nego što bi trebalo joj ne daje gotovo nikakvu prednost pri tom servisu. Apsolutno bez veze, to se jednostavno u ovakvim trenucima ne sudi. Ne slazem se nimalo. Naravno da treba da se sudi sa razumevanjem igre. Ne treba sudije i pravila da budu u centru paznje, vec igra.
Tsai Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Jos 3 komada i pada rekord Stefi Graf. Ko bi reko
Cash Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc]. Muguruza da igra finale sledece godine,zajebavas se :0.6: .
James Marshall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Žalim sve koji nemaju dual audio, jebeni Banjac, ili što bi rekao moj jedan drugar, depresija u najavi.
Nesh Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Wilander malopre u razgovoru sa Barbarom Schett rece da je juce mislio da ce dobiti Djokovic, a danas misli da je blagi favorit Mari...ako se dobro secam, prekjuce (tj posle Djokovicevog maca sa Wawrinkom mozda nije prekjuce) je mislio da je favorit Mari... :D
Max Morlock Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Gem posle 0:40... Priznajem, prijatno sam iznenađen. Sent from my ZP990+ using Tapatalk
keitel Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Važan gem. Kakva dva bekhend-voleja je odigrao Đoković u ovom gemu, savršenstvo.
1n54jd3r Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 leprsavo, leprsavo indeed...bice ovo sjajan mec
Max Morlock Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Hm, sad da vidimo da li i Andy ume isto to... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
James Marshall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ajmo ajde sad smireno, još 2 brejk lopte
Recommended Posts