valter Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Bravo Serena :0.6: ,mada je Duda u prvu za ovo djipanje posle pobede.Sarapova sada moze da ide da vristi kod kuce.Svaka joj cast na borbi u finali,ali pretera ga sa urlikanjem.
keitel Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Nevjerovatno da se u 34-oj godini ne nazire ni najmanji trag opadanja kod Serene. Edited January 31, 2015 by keitel
čekmeže Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 ...Jedinom Vilander Jinxuje: Vilander: Mari je blagi favorit, ali... šaqracali, jel jeste il nije blagi? <_< Ali fotka uz naslov
gone fishing Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 serena objasnila ko je mama na wta tour-u, evo sada priča kako je imala siromašno detinjstvo, možda je to onaj x faktor koji joj omogućava da toliko dugo vlada
ivy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 znači, definitivno više neću gledati ova finala sa serenom ako me nešto nervira više od marjinog vrištanja, onda je to serenino skakanje na kraju ajde da je neka sićušna, nego kobilletina i kao odjednom jagnje- srecna i razdragana posle onog ratnicki-nadrkanog izraza prethodnih x sati.. a sa onim precrtanim,predugackim i pretamnim obrvama jos gore izgleda,to je taktika zastrasivanja kao oni maorski ragbisti
renne Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 A i ono njeno prenemaganje i glupa me užasno nerviraju
Mil@n Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Mene sve oko nje nervira, iskreno. Najviše to što je konfliktna i sklona svađama i besnilu čim stvari krenu nizbrdo. Prisetimo se: https://www.youtube.com/watch?v=gcUIj5JdYZsNa rezultatima naravno kapa dole.
harper lee Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Jebo mater ako vas ja razumem. Niti je Serena juce pocela da se ponasa drugacije nego ranije, niti je Sarapova odjednom pocela da vristi na terenu. Ako vas nervira nesto od toga zasto uopste gledate njihove meceve? Pricate o dve fenomenalne igracice od kojih jedna lako moze biti najveca igracica u istoriji. Nijedan komentar na mec, samo trkeljisanje price koja nema veze sa tenisom, kao da smo na Fashion TV.
Timmy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) +1 Mec je bio skroz ok, dosta kvalitetnih poena od dve najbolje teniserke na planeti. A naravno da nervira vristanje, pa iz tog razloga meceve Sarapove gledam mnogo redje nego sto bih gledao. Ali ovo finale je moralo da se odgleda. Edited January 31, 2015 by Timmy
duda Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Jebo mater ako vas ja razumem. Niti je Serena juce pocela da se ponasa drugacije nego ranije, niti je Sarapova odjednom pocela da vristi na terenu. Ako vas nervira nesto od toga zasto uopste gledate njihove meceve? Pricate o dve fenomenalne igracice od kojih jedna lako moze biti najveca igracica u istoriji. Nijedan komentar na mec, samo trkeljisanje price koja nema veze sa tenisom, kao da smo na Fashion TV. ok, sve si u pravu, kritikana mestu itakoto :D ali eto, ima i vas koji ćete iskomentarisati tenis elem, svaka čast sereni na njenom tenisu, ali ne spada mi u najlepši ženski tenis svakako ume ona da istrči, da pogodi lepe uglove i sve to, ali je ipak sve bazirano na snazi ja jedva čekam kada će se pojaviti neka nova kim klajsters, e ona je igrala tenis koji je bio lepota za gledati lep tenis igra i radvanska, da se rodila u eri drvenih reketa, rasturala bi sve redom tako da eto, verovatno ću poslušati savet i izbegavati serenine mečeve jer da, ona je iritantna i kvarna poprilično venus je za nju kraljica elegancije i lepog ponašanja
valter Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Tacno je da,mislim da sam prvi poceo,se vise pise o "ne volim kod Serene-Sarapove".Da napisem i ono vaznije.Mec bio dobar,meni najbolja dva poena kada je Sarapova servirala na 4:5 u dropm setu i kada je uspela da se izvuce.jednom je pogodila liniju,i Serena joj pljeskala,a drugi put je skratila loptu.Serena se umalo polomi da vrati.
goofs Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Mene sve oko nje nervira, iskreno. Najviše to što je konfliktna i sklona svađama i besnilu čim stvari krenu nizbrdo. Prisetimo se: https://www.youtube.com/watch?v=gcUIj5JdYZs Na rezultatima naravno kapa dole. Iako sve rečeno za Serenu stoji, ja sam u ovom youtube slučaju skroz na njenoj strani. Foot-fault je najbenigniji teniski prekršaj, to što su joj nožni prsti 3 santima bliži mreži nego što bi trebalo joj ne daje gotovo nikakvu prednost pri tom servisu. Apsolutno bez veze, to se jednostavno u ovakvim trenucima ne sudi.
Timmy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Da sam vernik sad bi se prekrstio. Ti si ovde na njenoj strani :O
Mil@n Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Apsolutno bez veze, to se jednostavno u ovakvim trenucima ne sudi. Jbg, ja mislim da svaki prekršaj pravila treba da se sudi u svakom momentu, inače, ne znam gde vodi selektivna primena jasnih pravila ako postane normalno da se u nekom, nebitno kom trenutku nešto ne sudi, jer je eto, neprikladno. To je polufinale US opena, nije turnir veterana. Baš zato i treba da se striktno pridržavaju sudije pravila. A i da je "u pravu", onakav rage... Poprilično neumesno. Edited January 31, 2015 by Glas RazumaN
gone fishing Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 uh da se sve sudi rafaborg bi bio opomenut jedno 99 puta po meču zbog prekoračanja vremena za servis a djoker jedno 30 puta za istu stvar
Recommended Posts