Indy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Nisam gledao, ali sudeći po komentarima desilo se upravo ono što sam najavio™ pre turnira, prva teška prepreka - loš tenis, pet setova, mučenje... Muski tenis se igra na 5 setova, a ovo je takmicenje na najvisem nivou. Tj. mucenje, u tvom govoru. Retko zadjem ovde, a kad zadjem, svaki put averujem kakvih komentara ima.
Mil@n Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Muski tenis se igra na 5 setova, a ovo je takmicenje na najvisem nivou. Tj. mucenje, u tvom govoru. Retko zadjem ovde, a kad zadjem, svaki put averujem kakvih komentara ima. Pogledaj statistike meča pre nego što ne počneš da averuješ. Najbolji teniser sveta nema jedan winer u celom jednom setu (prvi put u karijeri), samo 27 u pet setova. 120 neiznuđenih grešaka obojice. Opšti je utisak da je odigran loš meč, iako se mnogo očekivalo, sa razlogom, imajući u vidu kakvi su im prošli mečevi, takođe u pet setova, takođe na najvišem nivou. Informiši se, ili zalazi malo češće.
Tsai Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Jeste loš meč. Sa druge strane, vrlo oslobadjajući po Novaka... bar se nadam.
Mil@n Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sa druge strane, vrlo oslobadjajući po Novaka... bar se nadam. Strepnja mi je (mnogo) veća od nade... Iskreno.
mlatko Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Loš meč. Finale GS je duplo ništa, nije zasluženo jer je na prevaru ostvaren rezultat i glavni sudija je trebao posle prvog seta proglasiti pobedu Wawe zbog fortfaita prvog igrača sveta. Nole nije izašao na megdan, nije pokazao muda i čeličan napad. Ja se sramotim što sam tajvmeč uopšte gledao. Nadam se da će disciplinska komisija diskvalifikovati oba finalista i dodeliti pehar u nedelju na svečanoj ceremoniji Rodžeru Velikom.
iDemo Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Loš meč. Finale GS je duplo ništa, nije zasluženo jer je na prevaru ostvaren rezultat i glavni sudija je trebao posle prvog seta proglasiti pobedu Wawe zbog fortfaita prvog igrača sveta. Nole nije izašao na megdan, nije pokazao muda i čeličan napad. Ja se sramotim što sam tajvmeč uopšte gledao. Nadam se da će disciplinska komisija diskvalifikovati oba finalista i dodeliti pehar u nedelju na svečanoj ceremoniji Rodžeru Velikom. A i ti neces dobro da prodjesh sa moderacijom - ne kaze se Rodžeru Velikom nego Rodžeru Velikom Lepokosom.
keitel Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ne znam zbog čega uopšte diskutujemo o ovome, pa sam Novak je rekao da nije zadovoljan svojom igrom. Posle plasmana u finale gren slem turnira, ej.
valter Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Voleo bih da Sarapova osvoji,po jedan gem u oba seta!
Timmy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sta bi pojedincima ispunilo dan da je Novak odigtrao dobar mec :( Bolje ovako ipak...
Max Morlock Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 ... - ne kaze se Rodžeru Velikom nego Rodžeru Velikom Lepokosom. ...Jedinom Vilander Jinxuje: Vilander: Mari je blagi favorit, ali... šaqracali, jel jeste il nije blagi? <_<
duda Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 znači, definitivno više neću gledati ova finala sa serenom ako me nešto nervira više od marjinog vrištanja, onda je to serenino skakanje na kraju ajde da je neka sićušna, nego kobilletina
Recommended Posts