January 30, 201510 yr Rutinski kakva je to nedelja pre podne bez novaka u finalu ao. video sam prosle godine. jednostavno odvratno Grozomorno. Krajnje grozomorno.
January 30, 201510 yr Uhhh :) Jezivo blizu :o Nije valjda da nisi primetio odredjenu stilsku figuru u tim recima :O
January 30, 201510 yr Ode na 3000 poena više u odnosu na Federera, Vava pade na deveto mesto malo je. mora bar 3800 vise :)
January 30, 201510 yr pre mislim da ce ovo vise da zabrine mareja, nego glatkih 3:0 Da, zavarava Mareja. Sada ozbiljno, ovo je lose sto je odigrao. Opet se psihicki raspada kada ima prednost i kada Marej ne bude gresio, kao Vavrinka danas, a nece, bice puno problema ako ne pocne da agresivno i precizno da igra.
January 30, 201510 yr ... Nije valjda da nisi primetio odredjenu stilsku figuru u tim recima :o Ma znam opušteno, zato i nisam citirao komplet :P Dopao mi se rezultat, zato sam taj deo naglasio :D
January 30, 201510 yr Sad se vratih iz suda, vidim ovaj naš dobijo. Jel i 5. set bila samo odbrana? Jeste u pocetku, kada se opustio poceo je da pogadja.
January 30, 201510 yr kakav cirkus od meča Ocekivano. Vava mu je usao u glavu prosle godine, moralo je ovako. Sa Endijem nece imati ovoliku mentalnu stegu, ali je Endi za sada vise pokazao. Ipak, to nista ne mora da znaci u finalu.