Arkadija Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Otišla sam da ručam i posle 20 minuta oni još uvek igraju 4 set. Dimitrov nije za velika dela, očigledno.
mlatko Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) :D Kako jadan meč poen, omg o.O Sad sam stigao na posao i uključio strim btw Edited January 25, 2015 by mlatko
gone fishing Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 provuče se smarej, poješće baby congu u 1/4 finalu, nakon što je pojeo baby olderera danas ;)
goofs Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 "Kako upucati sebe u nogu u tri koraka" by G. Dmitrov 1. otkočiš pištolj 2. uperiš u nogu 3. pucneš
duda Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Rutinski? :D Anderson imao 5 brejk lopti u 11. gemu, ukupno 6 u prvom setu, dok je Nadal uzeo samo 12. gem jer se ovaj raspao psihicki valjda. Da je Kevin uzeo prvi set, Rafica bi bio pociscen ali tu je razlika izmedju tih par najboljih i ostali - psiha. protiv big servera, ovo je bila potpuno rutinska pobeda tesan prvi set, pa posle rutina klasika ništa od bebi feda, odavno je to jasno muza je stara liska, opasan igrač žao mi sepija skroz mi je gotivan lik, ume da igra, al' nikako da napravi neki jači rezultat
189- Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) pa jaci rezultat je sto je izbacio federera kyrgios mi je postao antipatican posle onakvog kurcenja na uso. klinac a vec se siri kao da je neko i nesto u tenisu. bilo bi bas lepo da andy dodje do finala. i da pobedi ako je to potrebno. Edited January 25, 2015 by 189-
duda Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 pa jaci rezultat je sto je izbacio federera bilo bi bas lepo da andy dodje do finala. i da pobedi ako je to potrebno. pa ok, ali baš zato štoje izbacio feda,zaslužio je da ode dalje pa da u tom smislu napravi jači rezultat zašto bi bilo potrebno da andy pobedi ? novak sutra u večernjem terminu
189- Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 pa ako novak ne stigne do finala, bilo bi najbolje da andy uzme.
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Fascinantno je da kladionice nude 1.6 na Nadala protiv Berdiha. Da li je moguće da je toliko očajno igrao do sada?
189- Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ko berdic? nije. bar po onome sto sam ga ja gledao sto je doduse malo. siguran servis, dobar u polju ali izlgeda da je na kvotu uticalo to sto nadal ima jedno 50 pobeda za redom protiv berdica. pa ceh ni set nije izgubio do sada.
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ma ne, već Nadal. Jbt, gledao sam milion njihovih susreta i Berdih je gubio čak i kad je bio bolji za klasu, mentalno su dva svijeta, Nadal mora da je baš loš ako im je ovo odnos snaga.
189- Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ah ti se zalis sto je kvota visoka ;D ne znam, ne bih smeo igrati na nadala po ovoj kvoti. jos uvek mi se ne cini da je to onaj stari nadal.
nenad Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) to je, realno, poklon kvota, koja je verovatno posledica nadalovog mucenja na pocetku turnira, i relativno laganog rasporeda posle. edit to definitivno jos nije stari nadal, ali ne bi bilo prvi put da on kako turnir odmice unapredjuje svoju igru, i na kraju dodje do finala/pobedi. mada ja mislim da to ovaj put novak, a mozda i andi nece dozvoliti. Edited January 25, 2015 by nenad
Recommended Posts