Jozef K. Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Nik je valjda australogrkfilipinac, ono - 'na crtu'... Ja sam navijao za njega. Dosta je bilo ovih mlohavih samoproklamovanih goat-ova sa ladnim trajnama... Hocemo Denis Rodmana stil - malo. Jeste, mama je Filipinka. Pametan je tata Grk [emoji6]
banecare1 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Svaka čast Dimitrovu za ovaj tajbrejk, ali teško mi da gledam u kakvog grajndera ga je pretvorio Rašid. na sta mislis kada kazes da se pretvorio u grajndera? nije mi poznat termin u teniskom slengu.
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 na sta mislis kada kazes da se pretvorio u grajndera? nije mi poznat termin u teniskom slengu. Defanzivac, igrač koji bazira igru na fitnesu. Najbolji primjer je Monfis, koga je takođe Rašid uprop trenirao. Ima dobar članak ovde: http://www.topspintennis.com/topspintennis/articles/how-to-beat-a-grinder-in-tennis.aspx
banecare1 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Defanzivac, igrač koji bazira igru na fitnesu. Najbolji primjer je Monfis, koga je takođe Rašid uprop trenirao. Ima dobar članak ovde: http://www.topspintennis.com/topspintennis/articles/how-to-beat-a-grinder-in-tennis.aspx hvala
mlatko Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Dimi se probudio? 3-0 u 4om setu. Ili Marej upao u letargiju pa će sad da ga zgazi,..
mlatko Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ako uđu u 5i završiće kasno, jel trče il se prenemažu?
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Dobro igra Dimitrov, nema šta, a i napaljen je. Ovde bi, u slučaju njegove pobjede, sportski komentatori komotno mogli da upotrebe onu "više je želio pobjedu"..
Arkadija Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 J...te, tek sada vidim da Marej ne igra više u Adidas opremi Samo su njihove patike. Koja je to nova marka, da ne kažem brend?
189- Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 linijski zajebao dimitrova u andyjevom prethodnom gameu. imao bi set loptu a sada smo blizi 5-5
Cash Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) Sta prokocka Dmitrov Edited January 25, 2015 by Cash
Recommended Posts