Arkadija Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Kirgios mi je sasvim OK, ima i potencijala da napravi nešto u karijeri, samo malo da se stabilizuje psihički. Toliko očigledno je bilo da je potonuo na kraju drugog seta, da je izgledao kao da želi da se sve ovo što pre završi, a onda je počeo da dobro igra i posle toga se naložio i došao do seta i solidnog četvrtog seta. Ovaj što prenosi reče da su tinejdžeri svi mlađi od 21 godine, ja sam mislila da su tinejdžeri oni koji po engleskom imaju teen u svojim godinama, tj. do 19 godina.
mire Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) ima neki čudan i nezgodan bekhend, kao lopatom da iskopava lopticu i iskopa paralelu za peti set Edited January 25, 2015 by rođeni
Timmy Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Koje ludilo prave ovi :) ed. sad videh, zimonja i partner ispali rutinski, jbg Gledao sam mec, nisu maltene imali sanse. Lose igrali, pogotovu Kuresi nije mogao da se satavi. Franzuzi servirali savrseno i dileme nije bilo. Po mom misljenju treba da menja partnera. Ovaj mu je ocajan. A i u miksu da se vrati Srebrotnikovoj.
Jozef K. Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Odličan je Nik, ali se meni još više sviđa igra Kokinakisa, kada smo kid australogrka. Svakako obojica bi trebalo da nađu mesto u vrhu.
Timmy Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Kako igra taj Kokinakis, nisam ga gledao? A ja ovde minimalno navijam za Sepija, nije mi mali nesto simpatican. A i dosta mu je ove godine osmina... Dok sam Hjuita nesto oduvek gotivio, pogotovu kako je omatorio... :)
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Gledao sam mec, nisu maltene imali sanse. Lose igrali, pogotovu Kuresi nije mogao da se satavi. Franzuzi servirali savrseno i dileme nije bilo. Po mom misljenju treba da menja partnera. Ovaj mu je ocajan. A i u miksu da se vrati Srebrotnikovoj. Kureši je druga liga specijalista za dubl. Jbg, ovo što je ostalo je prilično matoro, tako da bi za Zimonjića u ovoj fazi karijere najbolje bilo da uzima singl igrače za partnere i da se nada da će oni rano ispasti u singlu. Recimo, Vašek Pospišil je odličan dubl igrač, sa njim je osvojio Bazel, ali ovde je predao meč u dublu kada se plasirao u treće kolo singla.
Jozef K. Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Kako igra taj Kokinakis, nisam ga gledao? A ja ovde minimalno navijam za Sepija, nije mi mali nesto simpatican. A i dosta mu je ove godine osmina... Dok sam Hjuita nesto oduvek gotivio, pogotovu kako je omatorio... :) Kokinakis me podseća na našeg Novaka. Dobra duboka lopta, građenje poena. Vidi se da ima smisla za igru. Hjuit mi nikada nije bio simpa. Safin, Nalbadian su mi bili omiljeni iz te generacije. Ovde su mi oba igrača simpatična na različite načine. Žao mi je što će neki da ispadne.
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Jel gledao neko na šta liče Marej i Dimitrov? Vilander poslovično palamudi o nekakvom visokom nivou igre, ja vidim da Bugarin po običaju šankujetm svaki drugi bekhend.
keitel Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Svaka čast Dimitrovu za ovaj tajbrejk, ali teško mi da gledam u kakvog grajndera ga je pretvorio Rašid.
Zli Gli Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ma ne bi Anderson mogao da ga pocisti nikako. On bas i ne ume da se prilagodi igru situaciji na terenu(slicno kao i veci deo WTA tura). Jedino ga volim, jer igra po ocekivanju; dobije koga treba, izgubi gde treba. Dobro, preterao sam malo ali totalno bi bila druga prica da je uzeo prvi. Jeste klasa ispod ali na ovoj podlozi ne bi bilo bas toliko iznenadjenje da je dobio. Nebitno sad, raspao se posle i lagano izgubio. Dimitrov dobio drugi posle velike borbe u tb, nakon sto je svetski sjebao prvi. Ajmo Bugarine!
iDemo Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Odličan je Nik, ali se meni još više sviđa igra Kokinakisa, kada smo kid australogrka. Svakako obojica bi trebalo da nađu mesto u vrhu. Nik je valjda australogrkfilipinac, ono - 'na crtu'... Ja sam navijao za njega. Dosta je bilo ovih mlohavih samoproklamovanih goat-ova sa ladnim trajnama... Hocemo Denis Rodmana stil - malo.
valter Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Dobar mec.Svaka cast Kirgosu,izvukao se majstorski.Cini mi se da ima "stofa" za nesto vise.Mislim da je mentalno jaci od gomile talenata,bar su ih tako nazvali,pre njega.Deluje nekako sabranije.Nadam se da ce da dobije i sledeci mec.Zao mi je Sepija,bila mu je ovo jedinstvena sansa da udje medju osam na GS. Sto se tice meca koji je u toku,voleo bih da obojica ispadnu.Posto je to nemoguce,onda neka Marej pobedi,ne mogu da verujem da to napisah.Bugarin je napaljenko,ubedili ga da je Federerov naslednik.
Recommended Posts