J-♣ Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Kažu na N1 da je teroristikinja pobegla istom prilikom kad su neki taoci uspeli da pobegnu.
Nesh Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) Upravo je reporterka Sky newsa pricala da ih je bilo dvojica i da je jedan ubijen, a da drugog nema. Edited January 9, 2015 by Nesh
Topola Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) ja slusam http://tunein.com/radio/France-Info-1055-s9948/ i prenosim ako pisem nesto pogresno a ti imas bolje informacije, podeli hvala Nisam mislio na tebe, a i obrisano je u međuvremenu. Nemam nikakve informacije iz Fr, kao i svi pratim samo izveštaje, pa zato i kažem da ne znamo mnogo o čitavoj situaciji. Mediji izveštavaju konfuzno a ono što može da se razluči jeste da postoji više napada i više meta /žrtava, a da deluje da se to minimalizuje senkom i stravom ubistava novinara. Zato sam u jednom postu pre par strana napisao da deluje da smo svedoci pokušaja islamističke terorističke ofanzive u Francuskoj umesto izolovanog čina dva ludaka brata. Edited January 9, 2015 by Topola
Nesh Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) Evo ide vest na pokretnoj traci (zuta pozadina) kako francuski mediji javljaju da je bio i drugi nepoznati terorista muskarac i da je pobegao. Edited January 9, 2015 by Nesh
prima Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) @topola znam da nisi meni pisao odgovorila sam nevaspitanom tutifrutiju naglasila sam da je nezvanicno a za sakrivenu devojku je bas tako rekla novinarka sa lica mesta Edited January 9, 2015 by prima
Muwan Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Deder, drugari, nemojte se svadjati no sačekajte da stigne neka proverena informacija. 90% ovoga što sada ide će se ispostaviti kao netačan i ishitren senzacionalizam.
SNARC Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Euronews veli da je neki car u Monpeljeu upao u zlataru i drzi dvoje ljudi kao taoce.
prima Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) holand poziva na ujedinjenost protiv fanatika koji nisu isto sto i islam ni on ni min. unutrasnjih poslova koji se obvratio pre oko pola sata ne iznose bilan taoca iz marketa Edited January 9, 2015 by prima
Dagmar Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Nesto razmisljam, muslimanskoj omladini je ionako bilo teze da nadju posao, narocito muskarcima, nego Francuzima, ovo sad im tako nece pomoci...
Topola Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 holand poziva na ujedinjenost protiv fanatika koji nisu isto sto i islam ni on ni min. unutrasnjih poslova koji se obvratio pre oko pola sata ne iznose bilan taoca iz marketa Eto, o tome pričam.... Meni liči da su razmere napada malo veće od upada u redakciju, i da sad postoji, ajd da ga tako nazovem, PR problem kako da se to saopšti naciji a da sve ne ode u nekontrolisanom smeru. Koliko vidim, do sada postoje najmanje tri različite situacije sa žrtvama.
braca Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 u marketu ima 4 mrtva, od toga 3 na samom početku napada
wall Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Eto, o tome pričam.... Meni liči da su razmere napada malo veće od upada u redakciju, i da sad postoji, ajd da ga tako nazovem, PR problem kako da se to saopšti naciji a da sve ne ode u nekontrolisanom smeru. Koliko vidim, do sada postoje najmanje tri različite situacije sa žrtvama. "nekoliko dana uoči masakra objavljen video-snimak koji kao da je najavio ono što će se desiti. - Raznesite Francusku i rasparčajte je na komade. Učinite to kamenom ili nožem ili šta god da vam padne pod ruku - glasila je uznemirujuća poruka na francuskom jeziku džihadista iz trenutno najjače islamske terorističke organizacije."
Cane Vukic Prebranac Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Euronews veli da je neki car u Monpeljeu upao u zlataru i drzi dvoje ljudi kao taoce. Јел ово потврђено?
levi Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 kad smo kod Monpeljea, vidim normalno se igra utakmica, protiv Marseja, pun stadion. Svaka čast Francuzima
radisa Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 IMate novi topic o slobodi govora: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19538&page=4 pa udrite Odsekao sam od večerašnje rasprave, nije mi se tražilo u dubinu
Recommended Posts