Muwan Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Inače, ona amaterski zaboravljena lična karta u kolima može da bude i lažna/ukradena.
iDemo Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Inače, ona amaterski zaboravljena lična karta u kolima može da bude i lažna/ukradena. Vučicevog brata?? Opet?
jms_uk Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Citam da je policajac koji je ubijen dok je lezao povredjen Musliman. Vise od pola novina ovde su jutros objavile tu sliku (momenat pre) na naslovnoj strani, a The Independent ovu Sent from my iPad using Tapatalk
steins Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Meni ovaj napad počinje da smrdi na psinu. Palo mi je to na pamet i sinoć al dam mislio da sam samo pripit i paranoičan!
boshoku Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Citam da je policajac koji je ubijen dok je lezao povredjen Musliman. ta vest cirkuliše od juče ali nisam siguran šta je podtekst tolikom insistiranju na njoj; šta kao, ubili su (i) "svoga"? ne, to su ludaci koji su među drugima, ubili i jednog muslimana
borris_ Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dvojicu, ubili si i jednog sto je radio u Charlie Habdo.
iDemo Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Meni ovaj napad počinje da smrdi na psinu. Palo mi je to na pamet i sinoć al dam mislio da sam samo pripit i paranoičan! Pratimo vesti, nista nam drugo ne ostaje,ne?
boshoku Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) ^ok, ali je na konotativnom planu medijskog narativa, policajac tu daleko "unosniji" u kontekstu dobar vs loš musliman Edited January 8, 2015 by boshoku
Leia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 U Evropi se, boga mi, drvi naširoko o svakoj akciji Izraela. Ne ustaje narod, ali se čuje glasna kritika. Tako se i piše i u Rijadu i Abu Dabiju o terorističkim napadima? Pitam, ne znam... ne bih se bas nadala masovnim protestima u rijadu, ali osude svakako ima, recimo - http://www.onislam.net/english/shariah/special-coverage/481653-paris-attack-charlie-hebdo-terrorist-cartoon.html
Muwan Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Tonči, ajde naspi sebi jednu žestoku pa malo iskuliraj. Karikature su jedno a ovaj tvoj ideološki hejt nema veze sa njima.
boshoku Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 ne bih se bas nadala masovnim protestima u rijadu, ali osude svakako ima, recimo - http://www.onislam.net/english/shariah/special-coverage/481653-paris-attack-charlie-hebdo-terrorist-cartoon.html u dihotomiji loši/dobri muslimani, ovi su potonji...
frit Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 nemam pojma sta napisati razmišljam da li je dobra superprodukcija karikatura na razne pape, muhamede, stoičkove
ToniAdams Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Tonči, ajde naspi sebi jednu žestoku pa malo iskuliraj. Karikature su jedno a ovaj tvoj ideološki hejt nema veze sa njima. ne lupetaj. kakav hejt? pa jos ideoloski?
Muwan Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Tvoj hejt o Muhamedu. Nije ni vreme ni mesto za njega, a u svim varijantama nema veze s mozgom.
Recommended Posts